Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hintaa

Nerwowe biegunki

Polecane posty

Gość Hintaa

Jak sobie z tym radzicie ??? Ja jak mam np. wazne spotkanie lub egzamin muszę iśc od razu do wc jak sobie o tym pomysle. Jest to bardzo klopotliwe. czasem jak jade autobusem i cos mnie stresuje mniej lub bardziej tez mi sie to zdarza. Macie jakies swoje sposoby ?

suplementuje się, i szczególna wage przykładam do suplementów, które mają właściwości lekko uspokajające, ale nie mam na mysli tu uspokajaczy typowych, a raczej cos co łagodzi skutki stresu, które odczuwa nasz organizm.

Gość mój facet tak miał
no dosłownie nawet przed imprezą ze znajomymi wlączało mu się coś takiego:O to oczywiście ze stresu i z nieunormaowanego trybu życia; należy wprowadzić w swoje życie jakiś stały rytm wtedy wszystko powinno wrócić do normy:)

Gość mamtosamo
Biore magnez, ale dalej przed szkołą strasznie się stresuję i chodze do toalety nawet pare razy dziennie

Gość Hintaa
No właśnie jak ponadto z tym walczyć ?

Gość szukumuku
a mi sie stalo cos strasznego dzis w nocy - zmoczylam sie w lozko!!! Mam 20 lat i nigdy w zyciu mi sie cos takiego nie zdarzylo, nie mam pojecia, moze jako dziecko. Obudzilam sie natychmiast, jak to sie stalo. Przerazajace. Ostatnio przezywam ogromny stres polaczany z totalna depresja, czy to moze byc przyczyna?

Gość akunia
kup sobie w aptece debridat ,mozna bez recepty.mi polecil je lekarz.zadne diety i inne rzeczy ci nie pomoga.to niestety psychika.

Gość mój facet tak miał
oczywiście, że to tylko i wyłącznie sprawa psychiki więc jak zaczniesz życ harmonijnie i z jakimś stałym rytmem to na pewno przejdzie i obędzie się bez żadnych farmaceutyków; mój facet nie ma z tym już najmniejszego problemu i wypróżnia się o stałej porze:)