Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od niedawna

Dlaczego ja chrapię?

Polecane posty

Gość od niedawna

A zaznaczam, że nie jestem starszym panem po 50-siątrce.

Gość higj
idź do lekarza! ja tez chrapie, moj facet zawsze mnie budzi w nocy, szturcha łokciem"misku nie charp"! heh a mnie sie wydaje ze wcale nie chrapie :D:D

Gość od niedawna
jestem po 60-tce i mam lustrzyce 🖐️

Mojemu facetowi tez się zdarza chrapać a wcale stary nie jest:)

Gość od niedawna
a tam od razu do lekarza, moze samemu da sie cos z tym zrobic, w koncu to dopiero od niedawna (patrz moj nick). Moze zmienic jakies nawyki trzeba?

Gość higj
czesto sie charpie ze zmęczenia!

Gość koraliczka
Po wklejeniu linku proszę ZAWSZE wcisnąć "enter". DLACZEGO nie możecie tego pojąć? :O

Gość morfea
czasami ludzie chrapią, bo mają przesuniętą (krzywą) przegrodę nosową. Pamiętam jak byłam dzieckiem, to mój tata chrapał a jak ze 110 kg wagi spadł na około 90, to mama zauważyła, że nagle chrapanie zniknęło.he he

Gość higj
nadwaga tez robi swoje..

Gość monimarta
Przepraszam ze odgrzebuję stary temat, ale ostatnio nie mogę spąć przez mojego faceta. Chrapie jak stary niedzwiedz i przestalo to byc smieszne... Macie jakies rady? Cos sie zmieniło u waszych partnerów?

Gość matylda76
Oj ja tez tak mialam. Bylismy bliscy rozwodu z tego powodu. Swoja droga jezeli Cie zainteresuje to jest obecnie konkurs na stronie www.symfoniachrapania.pl w ktorym wygrac mozesz leczenie chrapania.

Gość karelonwwa
chłopak mojej przyjaciółki tez miał taki problem ;) najgorzej jak ich odwiedzałam to cała noc nieprzespana, bo chrapał tak głośno, że trzęsły sie ściany. w końcu zdesperowana przyjaciółka wysłała go na laserową terapię chrapania (zdaje się w gabinecie harmonia w krk mają coś takiego) i to mu pomogło, bo skorygowali prace podniebienia miękkiego :)

Gość gość
Większości ludziom wydaje się że tylko starsze osoby chrapią, ewentualnie osoby z nadwagą. Prawda jest jednak taka, że nie ma jednej przyczyny chrapania, jest ich co najmniej kilka. Chrapiącym polecam zapoznać się z przyczynami chrapania: http://sposobynachrapanie.pl/dlaczego-chrapiemy-przyczyny/ po czym w razie potrzeby udać się do lekarza. Co najciekawsze problem ten dotyczy sporej części populacji bo aż 1/4, ale osóby które chcą coś z tym zrobić to jedynie drobny odsetek całości chrapiących.