Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 miss strawberry

Zapach dla wymagaj膮cej

Polecane posty

Go艣膰 miss strawberry

Dziweczyny mam do Was kilka pyta艅. Musz臋 kupi膰 jaki艣 fajny zapach pewnej znajomej. Problem w tym ze ona jest strasznie wymagaj膮ca je艣li chodzi o perfumy. Ponadto lubi ciep艂e, s艂oneczne zapachy. W Rossmanie wypatrzy艂am wod臋 perfumowan膮 ( toaletowe nie wchodza w gr臋) Elizabeth Arden - Sun co艣tam, taka 偶贸艂ta. Kosztuje nieca艂e 80 z艂. Wiecie moze czy ten zapach jest trwa艂y, czy Wam si臋 podoba. Czy Elizabeth Arden to wysoka czy raczej srednia p贸艂ka? Ta znajoma u偶ywa teraz Diora Pure Posion, niestety nie sta膰 mnie na taki przedzia艂 cenowy:( Czy mo偶ecie zaproponowa膰 mi jak膮艣 wod臋 perfumowan膮, do 100 z艂 i trwa艂膮? Istnieje cos takiego w og贸le? Aha. 偶adne oriflame i avony do ona nie cierpi tych firm. Ja ju偶 nie wiem co jej kupi膰:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 skoro nie stac Cie na perfumy
jakie ona lubi i jakich bedzie uzywac to moze kup jej cos innego? Musza to byuc perfumy? Kazala Ci je kupic? czy po prostu nie masz innego pomyslu i kupujesz najbardziej oklepany prezent swiata??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss strawberry
bardzo prosze o odpowiedzi na moje pytania. musze kupic perfumy, nie bede t艂umaczyc dlaczego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arden to zdecydowanie srednia
polka lub nizsza nawet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arden to 艣rednia p贸艂ka

Udost臋pnij ten post

czesc, Elizabeth Arden, Sunflower :) tak zapach jest bardzo trwaly, ja uzywam go juz pod ponad 4 lat i jestem bardzo zadowolona :D polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam kolezanke
mi sie bardzo podoba mexx ice touch

Udost臋pnij ten post