Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss strawberry

Zapach dla wymagającej

Polecane posty

Gość miss strawberry

Dziweczyny mam do Was kilka pytań. Muszę kupić jakiś fajny zapach pewnej znajomej. Problem w tym ze ona jest strasznie wymagająca jeśli chodzi o perfumy. Ponadto lubi ciepłe, słoneczne zapachy. W Rossmanie wypatrzyłam wodę perfumowaną ( toaletowe nie wchodza w grę) Elizabeth Arden - Sun cośtam, taka żółta. Kosztuje niecałe 80 zł. Wiecie moze czy ten zapach jest trwały, czy Wam się podoba. Czy Elizabeth Arden to wysoka czy raczej srednia półka? Ta znajoma używa teraz Diora Pure Posion, niestety nie stać mnie na taki przedział cenowy:( Czy możecie zaproponować mi jakąś wodę perfumowaną, do 100 zł i trwałą? Istnieje cos takiego w ogóle? Aha. żadne oriflame i avony do ona nie cierpi tych firm. Ja już nie wiem co jej kupić:(

Gość skoro nie stac Cie na perfumy
jakie ona lubi i jakich bedzie uzywac to moze kup jej cos innego? Musza to byuc perfumy? Kazala Ci je kupic? czy po prostu nie masz innego pomyslu i kupujesz najbardziej oklepany prezent swiata??

Gość miss strawberry
bardzo prosze o odpowiedzi na moje pytania. musze kupic perfumy, nie bede tłumaczyc dlaczego

Gość arden to zdecydowanie srednia
polka lub nizsza nawet

Gość Arden to średnia półka

czesc, Elizabeth Arden, Sunflower :) tak zapach jest bardzo trwaly, ja uzywam go juz pod ponad 4 lat i jestem bardzo zadowolona :D polecam

Gość mam kolezanke
mi sie bardzo podoba mexx ice touch