Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminka2

Szampon do włosów DOVE-Ktoś miał?

Polecane posty

Gość muminka2

Teraz reklamują DOVE -szampon do włosów ten wygładzający. Prostuję włosy i czy on rzeczywiście wygładza? Może ktoś go ma?

Gość muminka2
odświeżam

Gość a właśnie
Też chętnie zasięgnę opinii na ten temat!!! Chciałabym kupić i nie wiem czy warto. Poza tym jest chyba trudno dostępny, nigdzie go nie widziałam.

Gość trudno dostępny
????????? przecież w każdym markecie jest, w rossmanie tez

Gość a właśnie
akurat ani w Rossmanie ani w Naturze go nie ma! Wczoraj sprawdzałam! Może o innym myślisz, chodzi o tę nowość-wygładzajacy!

Gość a ja we Wrocławiu
widziałam w każdym hipermarkecie

Gość a właśnie
Dziś pytałam znowu...nie ma...ale ja nie mieszkam niestety we Wrocławiu ani żadnym innym duzym mieście...Więc jaki jest ten szampon? Nada się? ;)

Ja uzywalm, i szczerze mowiac nie jestm z niego zbytnio zadowolona. W moim przypadku bardzo obciazal wlosy. Mam wlosy ktore bardzo szybko sie przetluszczaja a po tym szamponie to sie jeszcze nasililo. Juz po kilku godzinach byly ciezkie i przyklapniete. Ale mozliwe ze ze Tobie bedzie pasowal.

Gość a właśnie
Homerkowa---> ja też niestety mam przetłuszczające się włosy i właśnie obawialam sie tego efektu obciążenia. Nie wiem czy warto próbować...

Wiesz, kazdy ma inne wlosy, moze akurat na twoich nie bedzie takiego efektu. Teraz uzywam Dove ale nadajacy objetosci i szczerze, jakos tego nie widze. Moze po prostu marka Dove nie jest dla mnie odpowiednia.

Gość jeśli jeden szampon Dove
był już dla ciebie niedobry to na 100% każdy inny bedzie tak samo zły:O włosy po prostu są tak różne, że nie tolerują każdej marki ja już obczaiłam, że dla mnie linia Gliss Kur jest do dupy, tak samo Dove czy Timotei lub Sunsilk i jakiegokolwiek nie użyłabym szamponu w wyżej wymienionych marek to włosy mam po nich paskudne