Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztrzesiona jestem

czy testy dja stuprocentowa pewnosc?

Polecane posty

Gość roztrzesiona jestem

czy testy daja stuprocentowa pewnosc ,ze sie nie jest w ciazy? zrobilam dzis rano dwa rozne test i wyszly negatywnie,czyli po jednej kreseczce na kazdym.a ja nadal mma schiza.gdybym byla w ciazy byloby to juz ponad trzy tygodnie.czy testy zawodza? czy ktoras Was zrobila test ,wyszedl negatywnie a potem sie okazalo ,ze jest wciazy?? pozdrawiam

eh.. niestety w ginekologii nigdy nie ma 100% :) ale raczej nie jeses... one sa bardzo czyle daja ponad 90 kilka %

Gość roztrzesiona jestem
dla pewnosci zrobie jescze jutro z samego rana.kolejny dzien nerwow. a czy nie jest tak,ze im wyzsza ciąża tym test wiarygodniejszy?

gonadotropina jest przez pierwsze 3 miechy a na nia jest test;) ale chyba w 3 miesiacu tojuz sie wie o cazy:)

Gość roztrzesiona jestem
a jak sie jest powyzej trzeciego to nie wykaze???? matko nie strasz mnie!ja biore tabsy wiec okres mialam do tego czasu

nie zastabawialam sie.. ale skoro bierzesz tabletki... to po co test? ha! pytam sie a sama sie schizuje i tez bbiore tabletki

Gość roztrzesiona jestem
bo przytabsach tez sa wpadki.a ja ostani mialam starsznie skapy, ateraz nie dostalam wcale.czyli dlaej schiz.ja obledu dostanie jakiegos

ja wogole zapomnialam 2 i uprawialam sex..powinnam juztro odstac okres..tez sie schizuje...robilam test 8 dnia p ostosunku ale wydajemi sie ze to za wczesnie (negatywny wynik) rozne rzeczy czytaalm na temat testow..dlatego pojde i zrobie beta test z krwi

hey :) ja jestem w 2 miesiacu.... zrobilam dwa testy . jeden po dniu w ktorym mial byc okres rano.. i wyszedl pozytywnie... drugi zrobilam kilka dni pozniej wieczorem i tez wyszedl pozytywnie.a dlugo nie masz okresu?

ee to jak ci sie jezcze nie spoznia to co sie stresujesz? a teraz sie stresujesz i przez stres w ogole ci sie bedzie spoznial trzeba sie wyluzowac:) tabletki sa dobre i jesli bierzesz je juz troche czasu i nie wpadlas to napewno teraz nie wpadniesz;)

Gość roztrzesiona jestem
dziweczyny gdybym byla wciazy to bylby juz prawie trzeci misiac. zrobilam dzis testy ale wyszly negatywnie.kolezanka wyzej mi powidzila ze one wychodza tylko do trzeciego miesiaca.!!

sluchaj jakbys byla w 3 miesiacu zauwazylabys jakies zmiany! ja jestem w 2 i mam mdlosci,chce mi sie spac , nie mam apetytu, wszystko mnie wkurza do okola no i nie mam okresu...no i moje testy wyszly pozytywnie :) wiec chyba troszke sie roznimy?nie streesuj sie bo to tylko pogarsza sprawe.a jak sie tak boisz idz do lekarza albo zrob badanie krwi;)