Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarchia

Zmarszczki między piersiami w młodym wieku!

Polecane posty

Gość zmarchia

mam dopiero 21 lat, a ja miedzy piersiami juz widzać zmarszczki i to nie wcale malutkie :o czy ktoś wie jak dbać o to? myslalam zeby witamine E w tabletce "otworzyc" i zmieszać razem z witamina A , i nakładac to na dekolt, a większą ilosc w miejsce zmarszczki , w koncu zestaw A + E niby opóźnia starzenie się i wiotczenie skóry.. ma ktos podobny problem?

Gość pewnie solarka

Gość wg tabel idealne nogi to
pierwsze slysze zeby w tym miejscu miec zmarszczki :/

wez kostki lodu i rob codziennie masaz, bardzo pomaga i zapobiega wszelkim zmarszczkom, codziennie do konca zycia, przynajmniej do 50 tki ;)

Gość zmarchia
nie chodze na solarium :o mam większy biust po prostu ech. ach i nie jestem jedyna u mojej znajomej tez zauwazyłam tylko ona narazie sobie nic z tego nie robic..

Gość zmarchia
kilka razy probowałam z tymi kostkami lodu, później nakładałam gęsto witaminy A w maści, na drugi dzień biust był cudownie ujędrniony, ale ta zmarszczka mnie raźi.. chyba nic juz nie da sie z tym zrobić :(

Gość zmarchia
nikt nie ma takiego problemu? :o

Kostki lody stosuj cale zycie, nie ma nic lepszego na ujedrnienie, ja biore zimne prysznice i skora jest piekna, napieta, nauczyla mnie tego mama, ma 50 lat a skory moze jej pozazdroscic niejedna kobieta i to duzo mlodsza

Gość zmarchia
a ile razy dziennie robisz?? raz wieczorem? i na to jakis krem?

tak, codziennie wieczorem, pozniej balsam nawilzajacy, ale nie codziennie, stronie od kosmetykow, wole dbac o siebie od wew, jednak co drugi dzien smaruje sie balsamem Masaz kostkami lodu ci nie zaszkodzi, niech to bedzie nawyk na zawsze, do tego odp kosmetyki, dieta, witaminy a bedzie cialo ladne, a te zmarszczki- to pewnie linie ciala, a ty sie przejmujesz

Gość zamrchia
nie naprawde, to nie sa linie ciała, wiem jak wyglądają zmarszczki to wygląda tak jakby wziąść ugnieść skóre i puscić, i zostają te "paski" z reszta zaraz ci wrzuce zdjecie to sama zobaczysz :o

Gość zamrchia
te musisz usunąć z paska

Gość zimna woda
:)

Gość a co to jest r
a te kostki lodu to jak to tak codziennie wieczorem masowac nimi twarz?nie przeziebie sobie zatok?

Gość błełęełe
zmarszczki masz takie sobie, ale skórę masz na tym biuście paskudną..bleee.. zadbaj o siebie, bo ostrasza bardziej niż kreska między biustem

Gość alfonsia
ja tam zmarszzki zadnej nie widze , ale skora faktycznie okropna.... szczerze mówiac tak to wyglada ,jakbyś byla na bakier z higieną

Gość ten link nie wchodzi nie
moge tego zobaczyc ale ja tez mam problem , mam zmarszczki na dekoltcie wyglada to brzydko a ja lubie latem pokazac dekolt bede smarowac kostkami lodu , jak radzicie , moze cos pomoze :)