Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulaaaw łeb

Dziewczyny w zastraszajacym tempie rosną mi piersi

Polecane posty

Gość dziewczyny ja własnie
dzieki za odp., nie miałam pojecia. na szczescie nie tyje tylko biust mi rosnie :P

Gość dziewczyny ja własnie
a ja nie pije tylko jem zmielone

Gość dziwna sprawa, że to od tego
:o

Gość asiunia1990
ja się przyznam ze tak po tygodniu picia siemienia lnianego tez powiększyły mi się piersi i są takie pełne i obrzmiałe,często bolą ale i brzuch mi się powiększył niestety.

Gość ZWALA
DZIEWCZYNY CO WY ZA BZDURY PISZECIE JAK PO SIEMIU LNIANYM MOGA PIERSI ROSNAC HAHA. PRZECIEZ TO JAKIS ABSURD .TO JEST NA ZOLADEK NIE MA NIC WSPOLNEGO Z HORMONAMI!!!

Gość truskawkaaaaaaaa
mnie zaczęły rosnąć piersi po siemiu lnianym, przez 2 miesiace picia powiekszył się o pół rozmiaru :)

Gość truskawkaaaaaaaa
aha i schudłam 6 kg :P

Gość gość
mi chyba tez po siemieniu albo olejku z wiesiołka.... nic nie tyje ale biust rosnie i ... mi przeszkadza:( przede wszystkim pobolewa cholerstwo

Gość gość
co za bzdury że po siemieniu się tyje :o. Kurcze, ja też piję siemię ale na mój biust nie działa (piję na coś innego).

Gość gość
SIEMIE LNIANE STYMULUJE HORMONY ŻEŃSKIE! Jednym urosnie biust, inne przytyja, jeszcze inne zeszczupleja. Wszystko zależy od indywidukalnej gospodarki hormonalnej każdej kobiety. Kobiety przy przekwitania spożywają len albo olej lniany. Len jest również antyrakowy.

Gość gość
Ja piję siemię lniane od roku (wieczorem zalewam łyżkę ziarenek wrzątkiem i wypijam dopiero rano). Faktycznie, mój biust również stał się większy, co mnie cieszy :) Poza tym moja skóra jest nawilżona, zniknęły krostki, a włosy nie wypadają. Polecam! :)