Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleczka12345

Pomóżcie!!! Suknia ślubna Chris Couture!!! Szukam w Warszawie

Polecane posty

Gość Oleczka12345

Mam mały problem. W czerwcu mam ślub. Suknię już mam upatrzoną: Chris Couture - model Antracyt - kolekcja z 2005 roku. Na tej stronie możecie ją sobie obejrzeć: http://www.chriscouture.pl/galeria.php?kol=2&gr=2&poz=38 Pytanie: w którym salonie w Warszawie mogę ją zobaczyć od ręki? Jak ona dokładnie wygląda z przodu? Mieszkam w małym mieście i jak już wybiorę się po nią do Warszawy to muszę wiedzieć konkretnie gdzie.

Gość Oleczka12345
Widziałam te adresy sklepów. W jednym nawet byłam, ale jej już nie mieli. Dlatego pytam dziewczyny które są w trakcie poszukiwań. Może ją akurat gdzieś widziały na żywo?

Gość mkurmanowicz
Witaj! Ja mam ten sam problem! Szukam sukni Chris Couture model Antracyt, tylko ta mi sie spodobala i zadna inna. Nie moge jej nigdzie znalezc. Czy Tobie sie udalo?

Dodam coś od siebie- ja mam ślub we wrześniu a sukienka bedzie gotowa dopiero w lipcu. Pytanie - zdążycie z uszyciem skoro trwa to 3-4 miesiące?

Gość mkurmanowicz
Z tego, co wiem to tej sukni w wawie nigdzie dostac nie można. Ja mam łśub we wrześniu, ale juz się denerwuję, że będę musiała szukać innej, bo tej ani z przodu, ani w ogóle z bliska nie widziałam, nie mówiac juz o mierzeniu. Czy któraś z WAs znalazła gdzieś w Wawie lub pod ta suknię?pozdrawiam

Gość gość
witam.czy ktoś ma moze zachowane zdiecie orginalne ze strony salonu madonna modelu Antracyt chrisa conture? bo chce wystawić na allegro ale nigdzie nie moge znalez juz jej. dziekuje wszystkim za pomoc