Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytłumaczcie po co

po co jedna i ta sama osoba....

Polecane posty

Gość wytłumaczcie po co

zasmieca forum milionem takich samych tematów, pod roznymi pseudonimami??? mowie tu o osobie ktora pisze "chce urosnąć", "ludzie ja musze byc nizsza", "wzrost", "krótkie nogi", co jest dobre zeby urosnąć i cholera wie co jeszcze. nie mozna założyć jednego pożądnego tematu????????

Gość niezła jest też
tematyka: mam 165 wzrostu i 52 kg wagi - to duuuużo? powioedzcie pliiiz :D atak klonów 5 x dzień

Gość wytłumaczcie po co
mysle ze ta sama, bo jak te tematy są aktualizowane to wszystkie na raz, poza tym widac ze to wszystko jakas młódka pisze

Gość wytłumaczcie po co
nie zebym miała cos do jakichkolwiek tematów. nie rozumiem tylko po co 10 razy to samo

Gość wytłumaczcie po co
no to mozna załozyc jeden temat i go aktualizowac.... co za ludzie

Gość ąę
"chcę urosnąć" i "muszę być niższa" to chyba nie ta sama osoba bo tematy racze o czym innym są:) niezłe są te "mam 35 cm w łydce czy to dużo?":)

Gość a do dddd
ąę-->> jedna mądra :o ja jestem tą osoba :)tematy nie sa mojego autorstwa,ani jeden ale interesuja mnie szczegoly na temat wydluzania nog i ogolnego wzrostu ciala...w celu? wybacz ze sie tak wyraze ale to nie Twoj zasrany interes:) acha i jeszcze cos...bede podbijala te tematy tak dlugo jak tylko tego zapragne :) zycze udanego dzionka

Gość wytłumaczcie po co
mysle ze to ty jestes autorką i w dodatku masz jakąś obsesję. załóż jeden pożądny temat jak chcesz

Gość głupie baby
ja najbardziej lubie tematy "kto zna dobry puder zeby nawilzal, matowil, pokrywal pryszcze, nei zapychal mial idealny kolor i byl tani", "waze 52 kg, mam 90 cm w biodrach, czy to guba dupa? " ale wymiataja "chodze do solarium, pale, pije, mam 20 lat i mega zmarszczki-kto zna dobry krem pod oczy" :-O

Gość wytłumaczcie po co
fakt. niektore tematy są wyjątkowo tępe, ale pisanie nie wiadomo ile razy o tym samym to juz przesada

Gość a wy nie macie co robić
tylko roztrząsać, które tematy są głupie? Ten temat jest wyjątkowo głupi bo mało kogo obchodzą wasze opinie, co wam pasuje na forum a co nie. Nie wiem czemu wam przeszkadzają niektóre tematy nawet jak są tępe. Nikt wam nie każe ich czytać ani się na nich wypowiadać więc o co chodzi? zabierają wam miejsce? Chyba nie, bo to nie wasze prywatne forum.