Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impotentt

Jestem impotentem

Polecane posty

Gość gość
Mnie się też wydawało, że już minął mój czas w seksie, bo mi przestał stawać, ale jak poszedłem do lekarza i mi przepisał maxigrę go, to się okazało, że jeszcze wiele przede mną ;) Tabletki działają super. Dają mega mocny wzwód i to już kilkanaście minut po zażyciu, więc nie warto się od razu poddawać, tylko trzeba poszukać rozwiązania

Gość gość
Jesteś impotentem? Napisz do mnie, jestem podobnie samotna, mimo iż każdego dnia, widzę cień mężczyzny dekadę młodszego... Niestety, to tylko cień, a ja w tym cieniu stałam się taka jak Ty, i seks nie ma już dla mnie żadnego znaczenia. Marzę o impotencie, który zamieni 5 minut ostrego seksu ze mną, na zrobienie mi herbaty, którą wypijemy wspólnie, planując jutrzejszy dzień wtuleni w siebie bez stresu i skupieniu na tym - czy ja jej dzisiaj dogodziłem?

Gość gość
Podaj jakiś namiar na siebie...

Gość gość
Jesteś tutaj, więc coś w tym jest... Tu możesz również złożyć zdanie, zadając np pytanie, lub pisząc o swojej gorącej, a może już zimnej herbacie... Dorota.

Gość Arnoldgość
jestem wieloletnim cukrzykiem i konsekwencją jes t całkowita impotencja na "miękko " mam tz. wytrysk wsteczny/sperma nie wypływa ale cofa się do pęcherza moczowego/ mam ochotę na seks ale nie mam jak co robić???

Gość gość
Mam 37 lat i jestem impotentem. Ostatni raz wspolzylem z kobieta w 2009 roku (!)