Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

potylica

w cudowny sposob zniknely mi pryszcze

Polecane posty

Mam 22 lata, ale od 15.roku zycia borykam sie moze nie z tradzikiem, ale z nawracajacymi wypryskami, co mi sie jeden zagoil to zaraz drugi wyskakiwal. Przetestowalam wszystkie srodki, nic nie pomagalo...Az w koncu, ze wzgledu na Wielki Post, przestalam jesc slodycze, przede wszystkim czekolade. Od 1,5 tygodnia nie wyskoczyl mi ani jeden pryszcz. W koncu dojrzalam czy to przez odstawienie czekolady i slodyczy?

Gość jeśli wczesniej żarłaś co nie
miara to może być od tego:)

a masz faceta?ja jem duzo czeko i tez myslałam ze to od tego ale odkad regularnie wspolzyje z moimi misiem to pryszcze odfruneły .,...:) nie twierdze ze odstawienie czeko nie pomaga ale ja nie moge - jestem uzalezniona ...

Mam faceta od 3 lat, seks tez nie pomagal. A czekoladke to wsuwalam tak srednio...hmm, 3-4 tabliczki tygodniowo, slodycze musialy byc po kazdym obiedzie.

Gość hehhe 15 tygodnia
to chyba nie jest powod do chwaly :)

Ze tyle slodyczy jadlam? Ale mimo wszystko w miare dobrze sie trzymam, gruba nie jestem. A na pryszcze to naprawde nie moglam nic poradzic, mialam i antybiotyki i peelingi, i kremy...

Gość no to brawo
:) ja jednak czekoladę MUSZĘ!!!

3-4 tabliczki na tydzień to jest średnio?? To ile według Ciebie musiałoby być, żeby uznać, że dużo?? 2 na dzień... Matko, ja jem jedną na dwa tygodnie, czasami rzadziej... A problemy z cerą mam tak czy siak :/

Chodzilo mi, ze to czasem jadlam 3, czasem 4 tabliczki, w najlepszym wypadku jedna tabliczka wystarczyla mi na 2 dni. Ale to nie wszystko, ciastka, zelki i cukierki tez nie mialy prawa przezyc w mojej obecnosci.

Gość czekolada rozumiem
ale czemu cytrusy ???? nawet cytrynki do herbaty nie mozan ?! :(

Gość dROpisek
ZGADZAM SIE ŻE DIETA POMAGA W WALCE Z PRYSZCZAMI, ALE SAMA DIETA W CUDOWNY SPOSÓB ICH NIE ZLIKWIDUJE. JUŻ 9 LAT WALCZĘ Z TYM GÓW...... I NARAZIE REZULTATY MARNE. A PRÓBOWAŁAM RÓZNYCH DIET, NIE JADAŁAM CYTRUSÓW, CZEKOLADY( ZRESZTĄ JA ZAWSZE JADŁAM BARDZO MAŁO SŁODYCZY), NIE STOSOWAŁAM PRZYPRAW, ALKOHOLU OD ZAWSZE NIE PIJE BO NIE LUBIĘ, PIŁAM I NADAL PIJĘ BARDZO DUŻO HERBATY Z BRATKA I OD 4 LAT REGULARNIE WSPÓŁŻYJE, CZYLI OD 4 DO 6 RAZY W TYGODNIU, ALE TO AKURAT BARDZO LUBIĘ!!!! I NIC MI NIE POMOGŁO. WIĘC WSZYSTKO JEDNAK ZALEŻY OD TYPU SKÓRY ORAZ STOPNIA NASILENIA TRĄDZIKU .

Gość Co prawda to prawda
Oj tak, dieta dziala cuda Ja codziennie jadlam kinder czekolade 100 g, zelki 100 g i 100 g ciastek, do tego bialy chleb, maslo byle jakie, syfne wedliny, koklety na smalcu, herbata czarna z cukrem, pepsi i inne swinastwa Tyc nie tylam nic, bmi nie wyzsze jak 17-17,5 Ale jaki cellulit, jakie pryszcze, jakie zaparcia i samopoczucie ... Zmienilam diete i odzyl caly organizm, to juz 2 lata jak odzywiam sie zdrowo, i efekty sa swietne Odstawilam wszystko, a na miejsce syfu weszly warzywa, owoce, nabial, ryby, orzechy, oliwa, ziarna .... itd Sport, 2-3 l dziennie wody niegazowanej, kosmetyki w odstawke poszly, tylko niezbedne minimum i to ekologiczne Przez pierwsze pol roku byl dramat, skora sie oczyszczala z toksyn, czulam sie fatalnie Opisywal zreszta w innym topiku o tym Warto zmienic diete o 180 stopni, ale to trudne a efekty dobre dopiero po kilku ms, srednio 4-6 ms ale juz po pierwszych 2-4 tyg widzi sie poprawe

Gość łoloboga
czy jedzenie cytrusów wpływa na trądzik, bo ja pochłaniam duże ilości. Nie słyszałam o tym. Napiszcie proszę>>>>>>>>>>>

Gość łoloboga
nikt nie odpisał mi na pytanie :( :(

Gość addda
hej ja tez zaczelam zdrowiej sie odzywiac i odrazu lepiej wygladam i lepiej sie czuje. Ktos mądrze powiedzial ze jestes tym co jesz...