Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Straciłam kumpelę przez takiego kurdupla...

Polecane posty

[06.03] 21:21 Obrzydzona Naprawdę nie wiem co mam robić Ja i moja najlepsza kumpela znamy się już od podstawówki. Obie mamy po 19 lat, jesteśmy wysokie i dorodne. Pokłóciłam się z nią i onan ie cyhce mnie znać. Na GG dała mi bana A wszystko przez jej chłopaka. Ponieważ obie jesteśmy wysokie (180 cm) to oczywiste jest że chłopaków powinniśmy mieć wyższych. I ja właśnie takiego chłopaka mam Ma ok 2 metry i jest nam cudownie. Nie wyobrażam sobie marnować życia z jakimś kurduplem niższym ode mnie. Natomiast moja kumpela musiała sobie znaleść k**wa gościa co ma 170 cm. Powiedziałam jej co o tym sądzę dość ostro. Ona się obraziła, powiedziała że jestem pustą dziwką i że nie chce mnie znać! Dała mi bana na GG, zmieniłam numer i na ten nowy też mi dała bana. Nie chce mnie znać. Czy to możliwe ze przez takiego kurdupla nasza przyjaźń legła w gruzach. To moja najlepsza przyjaciółka i nie chcę aby marnowała się z jakimś brzydkim kurduplem który jej nie zadowoli. Obie jesteśmy ładne i powinniśmy mieć wysokich ładnych facetów a nie jakiś serdeli! [06.03] 21:23 esterka chesterka Serio jesteś taka płytka czy tylko udajesz? a gdyby ona Ci powiedziała, że nie chce abyś sobie marnowała zycie z takim drągolem dwumetrowcem, to co byś powiedziała? Chyba jesteś bi bo skąd ta zazdrość?

Gość adsasd
a chuj ci do tego jakiego ma chlopaka? nie dziwie sie jej, sral bym na taka pseudoprzyjaciolke, jestes rasistowska idiotka twoj rasizm polega na nie tolerowaniu nizszych ? pierdolnij sie w czolko

Gość adsasd
thx ;p

prowokacja :O ludzie nie są aż tak głupi... nie są, prawda?

Gość arka44
Ha, ha, a co to znaczy "dorodne"? :-D Czyli macie trochę ciałak, nie? ;-)

Gość widac ze to stanczyk pisał

Gość widac ze to stanczyk pisał
zawsze pojawienie sie stanczyka na kafe, nowe tematy o tym, że kobiety patrzą tylko na wygląd i nie lubią niskich oraz różnego odzaju FAłSZYWE historie, niby przez kobiety pisane zbiegają sie w czasie! czy to nie dziwne???

Gość arka44
To stańczyk, serio????? ale chyba tak bo czemu autorka nie odpowiada???? I czemu jest o niskim kurduplu czyli stańczyku????????

Gość arka44
co z tego, że przeniesienie? to stańczyk założył!!!!

Gość arka44
cholera, za duzo tych zbiegów okolicznoości, do Specnazu byś się jednak nie nadawał...

Gość arka44
eyre, ja rozumiem ciebie, ale Ty nie rozumiesz mnie :-o

Gość Obrzydzona
No nie pisałam bo byłam na kiblu. Siedziałam pół godziny i nic :( Już 3 raz dzisiaj a brzuch boli coraz bardziej :( Ale o tym nie mam zamiaru dyskutować! Jesteśmy dorodne to znaczy że jesteśmy wysokie,l ważymy ok 70 kg czyli to normalna waga na ansz wzrost a mamy 180 cm. Ja nigdy nie lubiłam niskich i nieatrakcyjnych. Dlatego sorry ale skoro sięk umplujemy to siłą rzeczy muszę oglądać tego niewyrośniętego serdela bo ona wszędzie z nim łazi. A mój facet wcale nie jest taki wysoki, 195 cm to coraz popularniejszy wzrost facetów :)

Gość eee jaka dziewcyzna by tak pis
ała o siedzeniu na kiblu przecież widac ze to facet pisał stanczyk daj se siana

Gość hrzijhi5tiue58ieitz8vkbghojiu
Jak mozna dyktowac komus jakiego ,kto Ma miec chlopaka i jaki ma wysoki byc .Twoja kumpela Miala racje.............. dajac ci kopa ,