Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kossssta

czy malutkie piersi maja szanse czuc sie kochane?

Polecane posty

Gość kossssta

mam 19 lat i niepelne A, czy ktos je pokocha?

Gość zgryźliwa
A móżdżek malutki?:O

Gość z tym się nie zgodzę
mie kochasz siebie?):P

Gość *eve*
jeśli pokocha chłopak Ciebie, to i pokocha Twoje niepełne A. będzie miał wybór???:)

Gość kossssta
zgryzliwa-->na jakiej podstawie kierujesz do mnie te slowa? mowie to powaznie serio, mysle, ze to, ze sie troche tym przejmuje nie swiadczy o mojej glupocie;| to chyba normalne, ze chche sie podobac? eh, niby siebie kochac;) ale wiecie jak to jest kobity;)

Gość kossssta
kocham*

Gość zgryźliwa
Już taka jestem, nie przejmuj się moją gadką:O

Gość kossssta
a, no to okej;)

Gość kaczikata
nie jestes sama autorko:) kazdy facet lubi male piersi..nie tylko te balony.a Ci co gadają ze male sa okropne...to nie wiem chyba po to by dziewczyny wpadaly w kompleksy.shoook:D spojrzcie na Dode cyce jak u krowy a zero we lbie:/

Gość bezedura......................
pewnie ze maja, sa tacy co to bardzo lubia male...bo zawsze beda jedrne ;)

Gość kossssta
mi sie jednak wydaje, ze faceci wola wieksze, moze nie balony, ale takie B, ale coz sie dziwic, jak takie B jest sliczne;) kiedys nosilam tylko takie szmaciane staniki, od jakiegos czasu zaczelam nosic usztywnian i teraz juz bez takiego sie nie pokaze bo czuje sie plaska i nieatrakcyjna..eh chyba wolalabym nie zaczynam nosic push-upow i byc soba a teraz juz sie nie odwaze nie nalozyc usztywnianego..

Ja mam B i jest małe i tak. Pewnie dlatego, ze to 70B. Ale się nie przejmuję. Normalnie latem chadzam bez stanika, w obcisłych bawełnianych podkoszulkach a jak się komus nie podoba, to niech spada. Przynajmniej nikt się nie gapi i nie jest to ordynarne. Mojemu chłopakowi się moje piersi podobały:)

Gość kaczikata
booshe ja tez bez usztywnianego sie nie rusze.....hehehehe predzej bym sie powiesila..

Gość kossssta
no bo B nie sa wcale take male, jak ci sie wydaje, gdybys je porowana z moimi to bys sie cieszyla ze swojego rozmiaru.zastanawiam sie nad jakimis ziolami, bo sa podobno takie ktore powiekszaja

Gość nieśmiała z małego miasteczka
też mam miseczke A, chodze w usztywnianych, i też są moją obsesją te małe piersiątka, ale wiecie co ..... TO CO JEST MAŁE TO JEST BARDZIEJ KOCHANE..... :) pozdrawiam wszystkie dziewczyny z małymi piersiątkami :)

Gość aga 26 lat
ja mam male piersi i nie mialam problemow ze znalezieniem milosci. tak wiec male piersi tez sie jak najbardziej podobaja