Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszzkka

Praca w nocnym klubie...Czy to coś złego??

Polecane posty

Gość w bieliźnie ale napiwki to POD
bieliznę się wsuwa i nic dziwnego, że się facet zdenerwował:o jego kobietę (nie kobietę, laskę:o) będą oglądać z gołym tyłkiem obcy faceci (sorry, w stringach - też mi różnica) a ona jeszcze zadowolona.. popieram gościa

Gość angelikaaa
"On mnie nie bije Jest tylko troche wybuchowy "=buhahahaha co za dziewczyna..Jalas tu wyrozumiała dla slabosci swojego chłoptasia....

Gość angelikaaa
Wybuchowyy..hahahahahahaha oj uważaj ,bo jak kiedyś wybuchnie to bedziesz zęby zbierała:-)

Gość agggnieszzzka
słuszna uwaga;/

Gość agngelikaaa
bo nie sposób jest nie napisać tego...Ty uważasz to za norme że facet cię uderzył??I to szokuje...I to usprawiedliwianie swojego faceta.....Normalnie gadasz jak przyszła ofiara przemocy w rodzinie ibym była złym prorokiem

Moja znajoma tańczyła w \"bieliźnie\" w nocnym klubie to nic przyjemnego faceci po pijaku nie trzymają rączek przy sobie a poza tym na tym się zaczyna a kończy w pokoiku bo bedzie cię kusiła coraz większa kasa.... miała swojego faceta który się zgodził żeby tam pracowała ale po czasie i tak zerwali ze sobą. Do takiej pracy idziesz po to żeby gapili się na ciebie inni faceci a tego żaden partner nie wytrzyma długo.Postaw się w sytuacji gdyby on chciał zostaćtancerzem w klubie dla pań...przemyśl to pozdrawiam

nie bedziecie Wy razem dlugo ...koles chorobliwie zazdrosny,pewnie sam nie ma czystego sumienia,laska ktora rajcuje tanczenie przed napalonymi facetami...chciala bys by Twoja facet tanczyl przed napalonymi laskami ?;].. watpie.ktos Ci tu wspomnial: zaczyna sie na scenie, konczy w pokoikach.chyba troche Cie koles skrzywdzil ta zaborczoscia, skoro teraz chcesz gola d**e pokazywac facetom. ps. pomysl o przyszlosci, bardzo malej ilosci facetow nie bedzie przeszkadzalo Twoje byle(obecne, a moze sie rozwinie z tanca na \"masaz\" ;p ?) zajecie. ps2. do wszystkich popie***ch lasek ktore tu zalamuja rece ze Ja uderzyl, sam niewiem czy bym \"liscia nie sprzedal\" slyszac ze Kobieta ktora kocham chce isc do takiej pracy(?). ps3. same Jej taka prace(?) doradzacie, a pozniej sie dziwicie ze Kobiety sa traktowane jak przedmioty ... i gdzie tu jakies myslenie ...

Gość Katana00000
Hjeheh widać mamy tu więcej damskich bokserów..

Gość anonimowa ja
http://www.loch.com.pl/loch/?s=3 i tobie się wydaje, że będziesz tańczyła w bieliźnie? a faceta, który by mnie tak traktował rzuciłabym w pizdu. sentyment sentymentem, ale co to za mężczyzna co policzkuje swoją kobietę. niech mierzy się z równym sobie, kimś kto mu może oddać jeśli jest taki twardy.

Gość ja gościa popieram
też bym tak zareagowała na pewno - to jest szok - że najbliższa ci osoba nagle zamierza z gołym dupskiem wywiajać przed obcymi napaleńcami i w szoku go poniosło - całkowicie jest usprawiedliwiony ja na jego miejscu strzeliłałabym jej w twarzyczkę specjalnie, nie z nerwów, właśnie specjalnie - w sensie "co ty sobie myślisz >>szmato

Gość ja gościa popieram
*w sensie "co ty sobie myślisz >>szmato

Gość ja gościa popieram
oj, ucina mi post:o w każdym razie - miał rację ON

Gość ja gościa popieram
też bym tak zareagowała na pewno - to jest szok - że najbliższa ci osoba nagle zamierza z gołym dupskiem wywiajać przed obcymi napaleńcami i w szoku go poniosło - całkowicie jest usprawiedliwiony ja na jego miejscu strzeliłałabym jej w twarzyczkę specjalnie, nie z nerwów, właśnie specjalnie - w sensie "co ty sobie myślisz >>szmato

Gość asjfdhqfmqewr
Ciekaw jestem jak ta praca wyglada. Moze ktos wie ?

Gość mój by w życiu mi
nie pozwoilił i mu się nie dziwię

Gość asklfdjrmcreoic
A ja gdybym wiedzial na czym dokladnie ta praca polega, to bym pozwolił.

Gość Agniesszzkkka
Dziś zrzugnowałam z pracy..Miłość zwyciężyła.... Mam nową propozycje barmanki w dyskotece jutro z nim o tym pogadam,może chociaż to się uda drogą kompromisu..

Gość a co jesli na barmanke
też się niezgodzi..to też ryzyko możesz dac du..py za barem..

Gość iza----------8
Pie---rdolnieta jestes dajesz gnojowi sobą żadzić

Gość sylwiaaaa
Policzek to przemoc taka jak kazda inna

Gość bored
facet moglby ci wyluszczyc swoje poglady w bardziej stonowany sposob. a tak poza tym, to chyba ci nie ufa.

Gość Robertttt
jabym rzucił taką szmate...

Gość pummma
szukam atrakcyjnych i ladnych dziewczyn...zarobki od 3000€ mieszkanie i prawo pracy w niemczech....zadnego chamstwa...pelna kultura...wyslij zdjecie na maila i wez udzial w castingu...jesli sie dostaniesz przyjedzemy po ciebie...puma20085@freenet.de

Gość panna_sowa
powiedz zeby przychodzil Cie ogladac jesli mu to humor poprawi:) niech zobaczy jak inni na Ciebie reaguja. Oni moga popatrzec , Twoj moze dotknac:)

Gość elita ?
"klub gdzie przychodzi elita" elita czego ?

Gość elita ?
czego elita ? szemranego swiatka i cynki czy ty widzialas elite wiesz co to znaczy

Poszukuje chętnych dziewczyn do podjęcia pracy jako tancerki gogo w jednym z krakowskich klubów. Praca bezpieczna, zarobki dobre, zapewniamy szkolenie, pomoc w doborze stroi itp. TYLKO TANIEC. Sama jestem tancerka od około 3 lat i moge udzielić odpowiedzi na wszystkie pytania. Nie musisz super wygladać ani mieć niesamowitej figury, wystarczy troche chęci, uśmiech i podejście do facetów.

PRACA OD ZARAZ!!! Nawiążemy współpracę z pełnoletnimi, atrakcyjnymi i pogodnymi dziewczynami. Poszukujemy dziewczyn chcących pracować jako tancerki w naszym ekskluzywnym klubie go-go "Kleopatra" ( www.clubkleopatra.pl ) w Nowym Sączu. Doświadczenie nie jest wymagane, zapewniamy profesjonalne przeszkolenie w tańcu. Podkreślam, iż nie jest to ogłoszenie agencji towarzyskiej, nasze dziewczyny tylko tańczą. Oferujemy: - zakwaterowanie - wysokie wynagrodzenie - bezpieczeństwo gwarantowane przez profesjonalną ochronę - umowę o pracę CV ze zdjęciem proszę przesyłać na adres : clubkleopatra@op.pl Napisz do nas i zostaw namiar na pewno się skontaktujemy.

Gość ludzki przedmiot
Super praca! Ja bym na Twoim miejscu szedł,Agnieszzkka. Tym bardziej, że lubisz tańczyć. :)