Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhodesian

samotnosc rowna sie z brakiem doswiadczenia

Polecane posty

Gość rhodesian

wszyscy pisza o jakis problemach z sexem albo zagrozeniem ciaza a co maja zrobic ci samotni ktorzy z braku laku nie moga miec chociazby chcieli miec takie problemy? ktoz bedzie taki madry i da mi wyklad? zapraszam jestem chetna wiedzy;)

Gość rhodesian
wypraszam sobie nie jestem niskiego wzrostu i nie uwazam sie za brzydka ;p

Gość rhodesian
z tymi wymaganiami to moze i masz racje ale jak juz znajde tego przystojniaka to on nie jest zainteresowany blizsza znajomoscia co mnie po prostu zalamuje

Gość rhodesian
moge zapytac o Twoja plec?

Gość uwazaj bo cie stanczyk bedzie
uwazaj bo stanczyk bedzie cie zarywal :D

Gość rhodesian
obojniak piszesz? dobra niech bedzie obojniak;p tak na przyszlosc to ja jestem szczera osoba czasami az do przesady

Gość rhodesian
"uwazaj bo cie stanczyk bedzie zarywal" chociaz ktos;p

Gość kalafiorre
do niski i brzydki stanczyk!!!!!!!!!!!! chlopie to co twierdzisz nie jest w zadnym wypadku zgodne z rzeczywistoscia!! :(

Gość rhodesian
kalaforre moglbys jasniej?

Stanczyk, przestan gadac bzdury, nie jestes smieciem, musisz tylko w to uwierzyc. Najwazniejsze jest to, co ty myslisz o sobie, wiec powinienes nad tym zaczac pracowac jesli chcesz cos zmienic w swoim zyciu. Stawaj przed lustrem i powtarzaj soebie codziennie: \"Jestem wspanialy, zasluguje na wszystko, co najlepsze\", az pewnego dnia w to uwierzysz. A wtedy zdobedziesz to, co najlepsze. Jak zycie daje ci w kosc to sie podnos i nie dawaj, na tym polega zycie, nie tylko Ty masz cos w nim zjebanego. A opiniami ludzmi z kafe radzilabym sie nie przejmowac, tu kazdy jest dla innych smieciem. 🖐️

Gość rhodesian
stanczyk i teraz bedziesz chcial mi to udowodnic? abym ja tez tak uwazala? no to bedziesz mial problem bo ja nie naleze do osob ktore skreslaja czlowieka bez poprzedniej analizy

I nigdy, przenigdy, nie waz sie o sobie mowic, ani nawet myslec jak o smieciu!!! Jesli naprawde chcesz osiagnac sukces to powtarzaj sobie dobre rzeczy o sobie, nawet jesli w nie nie wierzysz. Zobaczysz, ze pewnego dnia w nie uwierzysz, a potem uwierza we nie inni, i w koncu stana sie najszczersza prawda. Troche popracuj nad soba, nie ma w zyciu nic za darmo!

Gość rhodesian
enamorada przestan pisac te wyklady bo kto bierze na powaznie to co sie pisze na forum a napewno mnie nie ruszylyby te teksty, w zyciu stanczyka musi sie cos wydarzyc zeby zaakceptowal siebie i uwierz ze Twoje morale nic nie pomoga z calym szacunkiem dla Twojej postawy

Gość rhodesian
enamorada przestan pisac te wyklady bo kto bierze na powaznie to co sie pisze na forum a napewno mnie nie ruszylyby te teksty, w zyciu stanczyka musi sie cos wydarzyc zeby zaakceptowal siebie i uwierz ze Twoje morale nic nie pomoga z calym szacunkiem dla Twojej postawy

Gość a ja stańczyka kocham

Stanczyk Twoje nieszczescie polega na tym, ze zyjesz w swoim wlasnym swiecie i nie wierzysz, ze moze byc cos poza nim.

To fakt. Teraz mogę tylko marzyć o tym, ze w końcu kiedyś będę się mogła pobawić ptakiem:p Ale w sumie sa tez zalety- nie musze się przejmowac ciążą, której nie chcę ani teraz ani w najblizszym czasie (czyli w przeciągu 10 lat:o ), ani antykoncepcją, zdrowiem, tym wszystkim. W sumie niczym się juz oprócz siebie nie musze przejmować....

Gość KAŻDY ZNAS musi mieć swój
mały świat ...ale czasami trzeba tam kogos wpuścic bo inaczej umarlibysmy z nudów

Stanczyk, a rozgladales sie kiedys wokol siebie i patrzyles na pary? naprawde widzisz w nich tylko pieknych ludzi? bo ja bardzo roznych.

Stanczyk, moj facet tez jest niski, a facet mojej kolezanki to juz jest w ogole niski, bo ma tylkko 1,60, dodam, ze ona jest zajebista laska, pojutrze sie zenia.

"Stanczyk, moj facet tez jest niski, a facet mojej kolezanki to juz jest w ogole niski, bo ma tylkko 1,60, dodam, ze ona jest zaj**ista laska, pojutrze sie zenia.\" wczoraj to bym Ci może uwierzył ale dzisiaj już nie kłamiesz i tyle 🖐️