Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałem was wiele

Cecha fizyczna faceta która go skreśla na początku !

Polecane posty

Gość miałem was wiele

wymieńcie jedną!!!!!

Gość Monika2254
krzywe zęby

Gość cieńki portfel

Gość Monika2254
zaniedbane ręce

Gość zdecydowanie zeby
i wzrost

Gość aga 26 lat
niechlujnosc

Gość miałem was wiele
a co ci ona zrobila ? bo biadolisz na nia caly dzien ? spotkales sie z nia ? czy co ?

Nie wiem, czy to o to chodzi, ale... dresiarski wygląd:P Na to sie składają różne cechy- solarka, dresiarski strój i tępy, osiłkowaty wygląd. Poza tym jak ktoś n=ma znaczna nadwagę. Ale niektórzy tężsi faceci sa fajni;) Zwłaszcza tacy sympatyczni, z charakterkiem. A najbardziej mi się podobają przeciętni blondyni, zapyziali trochę, z zarostem kilkudniowym, w typie takiego studenciaka:) Tzn. musi być widać, ze ktos o wygląd za bardzo nie dba, ale jest sympatyczny. I nie znosze żelu na włosach:o Włosy muszą byc czyste i miłe, takie, do których się można przytulić.

Gość luniek
chore zeby, brak higieny osobistej i nadmierna potliwosc!

Gość poniżej 180 cm
wzrost

Gość nie wiem ale ale
niski wzrost

Gość kokota
krzywe zęby, uroda typowo słowiańska, niebieskie oczy (są wyjątki), długie włosy...

Gość kokota
włosy w kolorze biały blond, zbyt pyknikowata budowa ciała Ale ogólnie nie jestem wybredna

Gość nie lubie solarnianych
chloptasiow!!! w dresikach haha mysla ze sa tacy przystojni:P a takze zniechecaja mnie zepsute zeby i brudne paznokcie

Gość co się uparłyście
na ten wzrost... porąbane wieśniary rozumiem otyłoś, krzywe zęby żel to można zmienić ale ze wzrostem się rodzimy i nie da się tego zmienić....

Gość kokota
ja sie na wzrost nie upieram... tzn. mysle ze jesli facet bylby wyzszy oe mnie z 20cm to by wtedy odpad, bo nie lubie takl natomiast nizszy chyba moze byc... byle nie za duzo

brzydule lecza w ten sposob kompleksy szukaja wysokiego bo chca sie pokazac z takim swoim kolezanka

Gość kokota
acha! I kulturysci oraz miesniaki. To juz mnie odpycha na kilometr. Wode po tysiackroc zeby chlopak wygladal jak damska modelka;)

zaniedbanie,tudzież niechlujstwo - mnóstwo pryszczy, brudne paznokcie, paskudne zęby, ochydne włosy, tłusta cera itepe..:o to naprawdę ochydne :o

Gość nie wiem ale ale
brzydule lecza w ten sposob kompleksy szukaja wysokiego bo chca sie pokazac z takim swoim kolezanka >>>lol widac ze to opinia zakompleksionego czlowieka...a wzrost u mezczyzny jest bardzo wazny kurduple nie maja szans:P

Gość wlasnie
dlaczego wzrost dyskwalifikuje faceta?? ja mam chlopaka ktory ma 168cm i bardzo go kocham i wkurza mnie to jak ktos widzi tylko ze on jest niski

Gość co się uparłyście
a ja jestem dziewczyną i uważam ze zwracanie uwagi na wzrost człowieka w XXI w. jest po prostu jakąś totalną ciemnotą wszystk otylko po to, żeby koleżanki nei powiedzialy "patrz jakiego ta ma kurdupla, bo na lepszego ją nie stać" głupie idiotki, to tak samo jakby ktoś powiedzial wam że macie za długie rece i odpadacie.... a co z tym można zrobić??? nic... żenujące

no jak ma 168 to przegral faktycznie i to z kretesem :) ja mam 176 i uwazam to za minimum :)

Gość kokota
dla mnie duzo ogromnych niewycisnietych pryszczy to rzecz obrzydliwa, ale tak naprawde az takie ciezkie przypadki to rzecz skrajna. Natomiast slady po pryszczach w niczym mi nie szkodza. Chlopak moglby miec cala twarz w strupkach, ale nie ma to znaczenia. A moze nawet ma... pozytywne. Niektorym to nawet twarzowo pasuje... Nie myslcie ze schizuje ale jakby sie tak zastanowic to czasem naprawde mi sie to podoba

Gość czyli co
jak ma 168cm to ma popelnic samobojstwo ???

Gość nie wiem ale ale
jak ma 168cm to ma popelnic samobojstwo ???>>>> wychodzi na to ze tak:P