Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lwia_studentka

PLIZ H.E.L.P! PROBLEM Z NERWAMI NA EGZAMINIE !

Polecane posty

Gość lwia_studentka

Witam :) Chce się podzielić z problemem, który nęka pewnie wielu studentów. Mianowicie nie stres, ale nerwy jakich doświadczam na egzaminie. Jest już prawie połowa marca a jeden szmaciarz ( czyt. docent ;) ) nie chce zaliczyć mi dwóch egzaminów z czystej złości. Skąd to wiem.. a mianowicie stąd że ciągle zmienia swoje założenia odnoście testu. Wczoraj stwierdził że odpowiedzi na wszystkie pytanie ( było ich 3! i to źle sformuowane bo pisała mu jakaś pani) to gwarancja 3ki... więc najwyższą ocenę jaką mogę teraz dostać jest 3! poza tym muszę za egzaminy ( jest ich 2 ) zapłącić 60 zł ! Gość jest gruby jak świnia ( z resztą tak na niego wołamy). Tak wygląda sytuacja a to jest co ja czuję. Kiedyś ten facet był dla mnie autorytetem a teraz jest pazernym warchołem i okrutnie głupim człowiekiem. Na nieszczęscie nie potrafię kontrolować swojego gniewu więc wczoraj jak ochrzanial mnie przy wszystkich że śmiem bronić swojej pracy, tak bardzo skoczyło mi ciśnienie że przestałam cokolwiek widzieć. Nie mogłam się na niego patrzeć bo mialam ochote uderzyć go w twarz. Nawet zaczęłam coś sapać gdyż jestem pewna że mam rację a on po prostu się zgrywa ze studentów. Mój znajomy chodzil do niego 12cie razy na egzamin... tylko że ja już robię licencjat a ten Grubas mi zmywa sen z powiek. PORADŹCIE JAK SOBIE RADZIĆ Z NERWAMI. wydaje mi się że dziś nie pójdę na wykład tylko od razu na egzamin bo nie wytrzymam tego jak on mówi i chwali się majątkiem i znajomościami.. poza tym że plącą mu za nic.. a jest na stanowisku tylko dlatego że to gruba ryba w Wawie. PLIZZZ H.E.L.P.

Gość lwia_studentka
dzięki jesteście zaj..biści