Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara**

spozniajacy sie okres

Polecane posty

Gość panikara**

witam Was! mam takie glupie pytanie - tzn moze nie glupie ale wiem ze panikuje. Zawsze mialam regularne miesiaczki tzn cykl tak 28-30dni, teraz spoznia mi sie 3 dzien i nie wiem co mam myslec?! nie kochalam sie w tym m-cu tylko z moim mezczyzna dosc sie intensywnie piescilismy. Wiem ze ciaza nie wchodzila w gre ale na wszelki wypadek zrobilam test ten czuly co wykrywa juz 6 dniowa ciaze - i wynik negatywny (na szczecie). ale miesiaczki nadal brak;/ dodam ze w tym m-cu tzn 2/3 tyg temu mialam dosyc ostre zatrucie i przez kilka dni prawie nic nie jadlam. czy moze to wplywac na opoznienie???? dodam ze piersi mnie od kilku dni bola tak jak zawsze przed okresem - ale nadal go brak... co o tym sadzicie???? czy to normalne czy ja juz panikuje...;///

Gość uszy jamnika
Jeśli jestes w ciąży masz wszystkie objawu "jak na okres" - czyli bolą piersi, boli brzuch jak przy okresie - tylko że nie ma krwawienia, więc nie sugeruj się objawami. test wyszedł negatywny, więc mała szansa na ciążę - dla pewności zrób drugi. Opóźnic okres moze wiele rzeczy - choroba, wyjazd, stres, przemęczenie - obstawiam po prostu którąś z tych rzeczy. Ponadto kazda kobieta ma w życiu także cykle bezowulacyjne po których nie dochodzi do krwawienia. Uszy do góry.