Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bonna

sex po alkoholu

Polecane posty

nie pije za czesto.. ale nawet niewiele alkoholu sprawia, ze mam odrazu duza ochote na seks.. najfaniej jak jest sie np na weselu albo wlasnych imieninach.. :D

Gość lolkami
też kotku, a teraz ściągnij majteczki i się odwróć

ehhh.. :) chodzi mi o takie sytuacje.. jak jest sie np na wesleu troche sie wypije.. a to nagle ochote.. a nigdzie jechac nie mozna bo wiadomo, że chlopka tez pil i nigdzie samochodem nie pojedzie.. :) albo impreza u siebie w domu jak nie mozna opuscic gosci. :)

no ale wiesz.. w toalecie to moze byc slychac.. :) zawsze jakos radzimy sobie na parkingu. :) w samochodzie.. kiedys nawet przy spiacym koledze z przodu.. :O a raz pod restauracja gdzie pelno ludzi sie kreciło.. na szczecie nikt znajomy.. :D

bardzo lubie jak kobieta jest lekko pijana, sam też lubię kieliszek wina czy nalewki domowej w czasie gry wstępnej, niestety większe pijaństwo dla niektórych facetów zmniejsza możliwości(mimo wzrostu ochoty;)) więc wesele jako okazję raczej niechętnie wykorzystuję;)

Gość zboczona starucha
Ja tam i bez alkoholu mam ochotę, ale za to mój stary jak trochę podpity to jest łatwiejszy ;)

no co Ty ciekawski facecik moj tam zawsze na weselu moze.. i po weaselu tez.. :D