Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartki

co myślicie o butach Bartek?

Polecane posty

Gość bartki

Ciekawi mnie czy są rzeczywiście takie dobre, bo według mnie są ciut za drogie :O

Gość buka poka
Za drogie? Zobaczy, ile kosztują naturino., Uważam, że są warte tej ceny

Gość bartki
jak dla mnie za drogie :O tzn. żebym była jeszcze pewna, że są rewelacyjne, że nie będę musiała za chwilke kupowac kolejnych :O

Gość bartki
nikt więcej się nie wypoiwe? :O

Gość Buty
Mój syn ma 6 lat i jak tylko zaczął chodzić to tylko w "BArtku".Polecam,drogie są ,ale naprawde dobre i jakościowo i są zdrowe dla stopy.

Gość perrełka
Jestem zadowolona. Zawsze mozna poszukac tanszy model=ostatnio kupilisny za 109 zł dla synka, bardzo fajne.

Gość jhkhgk
polecam...mezowi z 3 dni obiadu nie zrobisz i Ci sie cena zwroci;) na butkach dla dziecka nie ma co oszczedzac...Bartek jest raczej drogi ale faktycznie sa o wiele,wiele drozsze buty:)

Gość buty dla dziecka
to ważna sprawa i tutaj nie można zaoszczędzić .Ja kupuję takie ,a staram się kupować tańsze spodenki ,kurtki itd.

ja nie kupuje butów Bartek bo sa dla mnie za drogie kupuje różnych innych firm i jestem zadowolona a na zime kupiłam buciki nie firmowe przechodziła w nich całą zime i byłam zadowolona nie przemakały były cieplutkie ale słyszałam ze bartka są najlepsze jakościowo tylko niestety bardzo drogie a taki buciki starczaja na jeden sezon

dla rocznej dziewczynki coś z Bartka\" możecie mi pokazac ? np .lniki allegro sklepy internetowe ?

Są bardzo drogie. Ja zawsze kupuje porządne skórzane buty w jednym sklepie i bardzo je polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.