Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie mysle ze

Urodziłabym juz chyba...

Polecane posty

Gość tak sobie mysle ze

moze jakbym zebrała siły i mocno uwierzyła w to ze "zaraz urodze" to by zadziałało? co o tym myslicie?

Oooo ja też bym już chciała urodzić :) Dziś mija mi termin porodu a dzidzia nadal siedzi w brzuszku :o

Gość Ja mam metode juz sprawdzoną
na wywołanie porodu. Poprostu umyłam okna i po kilku godzinach odeszły mi wody a moja kumpela to piła jakis wynalazek szampan zmieszany z sokiem pomaranczowym i olejem rycynowym po za sraczką nic ciekawego sie nie wydarzyło.

Gość ja dzisiaj wlasnie umylam okna
....i nic sie nie wydarzylo :(

Gość ciastko w czekoladzie
zjadlabym sobie loda :D a wy?

Czytałam, że sok z korzenia pietruszki jest podobno skuteczny. Wyciska sie go sokowirówką tak jak z marchewki

A mi olejek rycynowy z sokiem pomarańczowym się sprawdził.Wypiłam go o godz.10 rano do tego wyszorowałam podłogę na kolanach i wieczorem miałam już rozwarcie na 4 cm,a nastepnego dnia urodziłam :))) Zaznaczam,że parę dni wcześniej odszedł mi czop i chciałam już przyspieszyć pojawienie się mojej kruszynki.Seksik w połączeniu z ciepłymi kąpielami był mało skuteczny.Pomyślnych rozwiązań.

Gość tak sobie mysle ze
haa... ja wczoraj wymyłam okna w całym domu- 9 pokoi wiec okien było sporo , wyprałam firanki i zasłonki- powiesiłam... wziełam goraca kapiel... i guzik... :( nic sie nie rodzi...