Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monis15

Zakochałam się w przyjacielu który ma dziewczyne

Polecane posty

Gość Monis15

Zaczeło sie to we wrześniu 2006 roku. Poznałam go. Niebieskie oczy, piękny usmiech, jeżyk na głowie, wysoki. Miał na imie Piotrek i ma 18 lat a ja 15. Grał w piłkę nożną. Jak na początek tylo tyle w nim zaóważyłam. Coraz częśiej przychodziłam na boisko razem z przyjaciółkom. Kibicowałyśmy, raz po raz grałyśmy z nimi. Pewnego dnia poprosili nas o numer komy (ON RÓWNIEŻ).Zaczeliśmy sie spotykac. Miał piekny głosik, był miły, kulturany i miał dziewczyne po dzis dzien. Powiedziałm mu to co do niego czuje . On zaoferował mi przyjaźń. Wiem że mogę mu ufac. Wiem również że moja przyjacióleczka równiez sie w nim zakochala... Jestem strasznie o niego zazdrosna... Postanowiłam razem z przyjaciółką pojechac na fotce jego dziewczynie bo on czasami nam sie zalił. NApisalismy jej ze nie ma go ranic i takie tam bzdety. Wieczorem poszłyśmy po niego... Nie chciał nas widzieć... Co mam robić? Jak go przeprosić? To jest pierwsza moja wielka prawdziwa miłość. Nie potrafie o nim zapomniec chodź wiele razy próbowałam. Jeszcze w tedy kiedy go nie zawiodłam. To wszystko tak szybko sie stalo. Zaledwie wczoraj. Nie potrafię wyhaśnić mojego zachowania. Jestem pewna że go kocham i dla niego jestem gotowa zrobić wszydtko... Co robić... Jak zdobyć na nowo jego zaufanie? Co zrobić bym mu się spodobała? Jak go przeprosić?... A było tak pieknie buzi w policzek, spotkania, rozmowy, komplementy... Nie chcę jego stracic... POMOCY

Gość
powodzenia ;) przed tobą jeszcze tysiące takich miłości ah, znowu mieć 15 lat :D

Gość Dziewczyno zastanow sie
czy Ty wiesz co to jest milosc?? chcesz mu sie wpierdolic w zwiazek?? po co Ci to? Jesli jest z nia szczesliwy, nie odbieraj mu tego...!! dlaczego na sile chcesz by byl z Tobą??? kobieto.. :|

Gość
no wlasnie:O

Gość Dziewczyno zastanow sie
I wlasnie, zgadzam sie z tym ze takich "milosci" jest jeszcze przed Toba wiele.. masz dopiero 15lat... to zapewne zauroczenie ktore minie

Gość monis15
Nie chce go z nią rozdzielić. Przecież wiem że jest z nia szcześliwy. Przy najmie wiedziałam. Bo coraz częściej słysze jak o niej mówi z obojętnością. Wiele razy próbowałam o nim zapomnieć. Tak się nie da. Wiem że na świecie jest wiele innych chłopaków. Ale wydaje mi się ze to właśnie on jest tym idealnym. Wiem równiez to że nigdy z nim nie bede bo on widzi we mnie tylko przyjaciołkę. Przynajmiej byłam. Nie wiem jak będzie dalej po tym co napisałam jego lase. Chociaż już ją przeprosiłam i go również to i tak wiem że popełniłam najwieksze głupstwo które do tych czas mogłam popełnic. Teraz wiem że mogłam go stracić na zawsze. i chociaż wiem że z nim nie bede to dalej zależy mi na tym aby z nim utrzymywać kontakt i dalszym ciagu przyjaźnić się z nim.