Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leanne

Właściciele collie

Polecane posty

Czy są tutaj jacyś właściciele tych wspaniałych psów? Chciałabym, aby to właśnie o nich był ten topik:)

Gość anna__maria
Witam! Ja jestem szczęsliwą posiadaczką collie. Już trzy lata jest z nami i nie wyobrażam sobie żeby go nie było. Te psy są kochane...A Ty masz sukę czy psa?

Gość eeech
Co za wyrafinowane wpisy! No niech ich cholera !!! Nie mam żadnego psa, ale collie kocham. Zapewne w wielkim stopniu wpłynęła na to powieść i film o Lassie. Był jednak czas, gdzieś w latach '70, gdy rasa ta była w Polsce bardzo popularna. Jeśli psy mają swoje anioły, to są one z całą pewnością rasy collie.

Ja mam pieska Remika.Jego zdjęcie jest w mojej stopce:)

Cudowny zwierzak, zawsze posłuszny, chętny do zabawy i spacerów, łagodny wobec ludzi i zwierząt.Mój collie to przybłęda, przygarnęłam o 30 grudnia 2001roku.Był taki wygłodzony, chudy i zaniedbany, aż serce się krajało.Na szczęście szybko wydobrzał, ale ja nie wiem, jak ktoś mógł się pozbyc takiego psa:(Ludzie bywają naprwdę okrutni.A widać było,że miał dobrego właściciela, bo jest dobrze wychowany, ma też swoisty gust w sprawie jedzenia, nie zje byle czego.Ale cóż....