Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyraźna

PORADŹCIE. SOLARIUM...CO JESZCZE MOŻE MNIE UPIĘKSZYĆ NA WIOSNE

Polecane posty

Gość niewyraźna

witam :) no więc liczę na Waszą pomoc jestem szczupła dość wysoka, wiec z figura nie ma zadnego problemu ale 1 jestem straaasznie blada (mialam uczulenie na pylki traw i od 2 lat sie nie opalalam! :o), a skoro już moge, to głupio tak na poczatku latać z nogami i rekami białymi jak mąka :o no i twarz też mam strasznie białą, dla niektorych dodaje to uroku, dla mnie raczej nie bardzo. a że nie byłam nigdy na solarium to mam kilka pytan: -czy wizyty umawia sie jak u fryzjera, czy mozna ot tak przyjsc? -rozumiem, że mam pomieszczenie tylko dla siebie? myślę że z opaloną skórą będę lepiej i promienniej wygladać. wiec zostaja jeszcze włosy rok temu miałam równo scięte do ramion, prostowałam je ale potem wystopniowałam mocno i teraz mam takie ni to krotkie ni to długie, niby grzywka, ale juz za długa, żadnego kszatałtu praktycznie ta moja fryzura nie ma. a wolałabym nie scinać znów, co właśnie mam zamiar odchodować i znow mieć równe. i co tu z takim fantem zrobić? prostować? czy falować?

:D:D to zależy od wielkości solarium :) jeśli wybierzesz takie gdzie jest kilka łóżek to idziesz ot tak - ewe. poczekasz trochę; jeśli mieszkasz w małym mieście, gdzie w sol. jest po 1-2 łóżka lepiej tel się umówić (oczywiście ot tak też możesz iść, ale z reguły się czeka jeśli ktoś korzysta) pomieszczenie w którym jest łóżko masz tylko dla siebie. zamykasz się od wewnątrz - z reguły jest tam i lustro i coś do demakijażu(ale lepiej iść i tak bez), jakieś ręczniki papierowe (ale to wedle salonu). skoro jesteś b. jasna musisz chodzić na początku po bardzo krótko. 🖐️ bo na buraczka się spieczesz. i nie przesadzaj z nią :O tylko, tak delikatnie się opal - jeśli już musisz :). 🖐️

Gość niewyraźna
2 lata nie wystawiałam sie na słonce, krem brazujacy niewiele raczej mi pomoże ;) rowniez myślę że ładniejsze są falowane włosy, to tez taki wiosenny akcent ;D a z kolorem włosow to nie mam pojecia co zrobic. naturalny mam taki bardzo jasny braz, nieokreslony raczej. raz szamponem koloryzujacym je pociemnilam ze mialam prawie czarne, ale tez mi to nie pasowalo. moze jak sie opale troche to moj naturalny kolor bedzie mi pasowal.