Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca23457

sklep ze zdrowa zywnoscia?pytanie

Polecane posty

Gość pytajaca23457

co najczesciej tam kupujecie?w naszym miescie otworzyli wlasnie taki sklep,ale nie wiem co mozna tam kupic ?co polecacie??

Gość pytajaca23457
??????

Gość pytajaca23457
nikt nic nie kupuje w sklepie ze zdrowa zywnoscia????

Gość pytajaca23457
interesuje mnie co polecacie,by zachowac zdrowa i zgrabna sylwetke,widzialam tam mnostwo roznych smakolykow,ale poleccie mi co warto tam kupic i dlaczego?

Gość ja tam kupuję
gwoździe i nakrętki na śruby.

Gość cati82
Ciekawy temat:) Taki sam chcialam zalozyc, ale najpierw weszlam na wyszukiwarke na kafeterii.Tez uwielbiam te sklepy i kupuje plyn do mycia twarzy ojca grzegorza, ziola rozne, witaminki cos z kocim pazurem kiedys kupilam.

Gość natka443
Hej! Ja polecam kupić sobie olej arganowy taki spożywczy typowo, ale powiedzmy sobie szczerze tani nie jest ;P Ale jest wart swojej ceny, genialny do sałatek, świetnie pasuje mi do kolacji do tzatziki ;-) A z takich właściwości zdrowotnych to obniża cholesterol, poprawia krażenie...ogólnie sporo korzyści. Ja kupuję przez serwis www.sklep-amplio.pl . Mają olej prosto z Maroka, prawdziwy, nie żaden zamiennik robiony pod Radomiem :PP

Olej arganowy, herbatka z czystka, jagody goji, nasiona chia, pyszne ciasteczka zbożowe - to najczęściej kupuję ale nie tylko :)