Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIECZNIE NIESZCZESLIWA

tak bardzo mi zle !!!wolam o pomoc..o rozmowe z kimś..mam dośc samotnosci

Polecane posty

chcialabym byc zdrowa .. a ciagle mi cos dolega.. mam dosc chcialabym miec prace fajną a nie umiem nawet spróbowac jej szukać.bo od razu wiem ze sie nie nadaje,, to wina rodziców którzy mi to wpajali.. mama zawsze mowi ze nigdy nie znajde pracy.

ozatym jestem za chuda :)moze to smieszne ale to wielki moj kompleks zyciowy ..przesniego jestem chyba najbardziej nieszczesliwa od dziecka.. moze i nie jestem taka chuda ale tak sie czuje i ciagle chce przytyć,a nieumiem..

Gość Madziaaaaaaaa
moze mówi to by Cię zmobilizować :)

Gość za chudato podaj wymiary
pliss

Gość Madziaaaaaaaa
Hahah w takim razie zapraszam na moj topic TUTAJ TYJEMY :D dobrze trafiłaś :p

no głupota podawac tu wymiary ale podam:( co mi tam?:( biust:97 talia:68 biodra:94 a nogi dłuuuugie i chuuude:(

Gość a waga i wzrost
a ile wazysz i masz wzrostu ?

pisalas ze sama przyznajesz ze jestes atrakcyjna, to jest atut i to duzo, mnostwo dziewczyn by dalo by przyciagac meski wzrok. a 25lat, to wcale nie jest wiek, w ktorym zycie sie konczy... wiele osob zaczyna zycie od nowa i pozniej, i sa szczesliwi. nieboj sie wziasc byka za rogi. nie boj sie! jak niesprobujesz, to sie nieprzekonasz, i ciagle bedziesz w takim zaklamanym przesiwadczeniu ze nic ci sie nieudaje i nieuda

Gość WIECZNIE NIESZCZELIWA
no wzrost :174 cm waga:59 :(:(:( Boze a po co wam to>?to i tak nic nie zmieni:(

Gość głowa do góryyyyy uda ci sie
no chudzina jestes ale to dobrze:)

własnieto najgorszy problem bo z krakowa wiec tu niema takich mozliwosci jak w wawie:(

Wydaje mi się, że wszystkie, nieważne czy pozytywne czy negatywne aspekty swojego życia postrzegasz jako złe. Jesteś szczupła, zgrabna, masz długie nogi - źle. Mieszkasz w Krakowie -źle. Studiujesz(co z tego że zaocznie) - źle. Co w takim razie jest dobre w Twoim życiu?

DOBRE w mym zyciu jest to zemam faceta z którym jestem 8 lat i kocham go najmocniej na swiecie a o wiem ze on mnme tez.. ale teraz nie ma czasu dla mnie tykle co kiedyś ..

hmm... no ja jestem ze słupska, ze 100tysiecznego miasta, tez tu niema zadnych mozliwosci, a faceta mam w gdansku!! 120km ode mnie, widzimy sie tylko w wekendy, i ja, na dodatek, pracuje w gdansku w wekendy, wiec tez niemamy czasu dla siebie za bardzo, ale jest nam ze soba dobrze. niemasz wcale beznadziejnej sytuacji, jak ci sie wydaje :) idize wiosna, ożyw swoje cialo, odsiwez cere, kondycje, polaz na zakupy.. polaz do knajp na drinka... albo robcie sobie w domu sami fajne wieczory :)

Gość do nunatun
jestes kochana!!dziekuje z calego serce bo lepiej mi dzieki tobie!oby wiecej takich ludzi!

Gość do nunatun
jestes kochana!!dziekuje z calego serce bo lepiej mi dzieki tobie!oby wiecej takich ludzi!