Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieletnialetnia

lato sie zbliza, a jezeli nie uda wam sie schudnac?

Polecane posty

Gość nieletnialetnia

Gość grubaskaa
no i lipa i znowu lato do d.... :( nie smiej sie z osob, ktore walcza z nadwaga, bo nawet nie wiesz jak jest trudno

Gość sa tacy ludzie...
grubaskaa >> to już będzie mój 3 rok zmarnowanego lata. :(

Gość grubaskaa
no to cos nas laczy u mnie tak samo. Nawet nie wiesz jak mi z tym ciezko jak widze fajnie ubrane dziewczyny, a ja jakies dresy, bluzki szersze zeby przykryc moj tluszcz :( ciezko, ale musi mi sie udac, bo juz nie moge na siebie patrzec

To również mój 3 rok.. grubaskaa ja zawsze chodzę w jakichś szmatach wielkich :[ i zakrywam to tłuste blade cielsko, zamiast na plaży się smażyć... porażka!

Gość grubaskaa
paczusiek i sa tacy ludzie czy stosujecie jakies diety???a ile wazycie , bo ja to mam ponad 80 i zle mi z tym doslownie ciezko :(

Gość grubaskaa
dokaldnie waze 83,4 kg przy 165 cm no to maly slonik ze mnie :) a ty??

Gość waga/wzrost
a jaki wzrost????????

grubaskaa, wiesz ... ja mam dobre chęci, ale tylko na tym się kończy :O Niestety, pączek potrafi być silniejszy ode mnie :O:O Ja już nie chcę :O:O:O muszę wziąć się za siebie !!!

Gość waga/wzrost
ja mam tyle co ty tylko jestem 11 cm wyższa tez chcialabym schudnac ale jakos sie zebrac nie moge........ nie narzekam ....... ale przydaloby sie co nieco wyrzezbic......

No ja w sumie mam taki sam wzrost, ale ważę 60 kg ... wiem, pewnie być chciała chociaż tyle, ale dla mnie to i tak tragedia ;]]

Gość grubaskaa
waga/wzrost no ty to jestes o wiele wyzsza ode mnei to u ciebie tak tego nie widac :) ja musze sie koniecznie wziasc za siebie, bo inaczej jeszcze przytyje. Ja sie odchudzam od 1wszego, od 5tego, po weekendzie, 10tego, 15tego i jakos nigdy nie wychodzi jak widac :) jestem taka glupia, ze nie jem za duzo caly dzien, a pozniej wieczorem dopadnie mnie glod jem, jem i jeszcze na zapas, bo od jutra bede przeciez sie odchudzac no i tak sobie utylam ladnie :)

Gość grubaskaa
paczusiek to ty chudziutka i chcialabym miec na prawde twoja wage hehehe no ale coz mam nadzieje, ze do lata dam rade :)

Ja mam dokładnie tak samo... co mi tam, mogę żreć cały dzień, przecież jutro i tak się odchudzam ... to złe myślenie, ale jakże kuszące :O

Gość grubaskaa
no wlasnie kusi, kusi i przez to jeszcze sie tyje wiecej. Jaka zamierzasz robic dietke??ja to bym chciala koepnhaska troche o niej poczytalam, ale nie wiem czy uda sie

A w życiu! Nie wierzę w takie diety. Nie dość, że nie wytrzymam, to i tak potem jo-jo. Wierzę w zdrowe odchudzanie i trzymanie się go do końca życia. I w ćwiczenia !!!!!!!! Żadne cud dietki mnie nie przekonują... i tak bym nie dała rady... to jest katowanie się... ew. kilkudniowa monodieta na oczyszczenie organizmu... i taką mam zamiar przeprowadzić :] ok. 3 dni na samej marchwi np.

Gość grubaskaa
w sumie masz racje, ja tez sie nei cche glodzic, bo po dietach bede wiecej wazylam niz przed :) a po co mi to??tez stawiam na zdrowe jedzenie tylko do 17tej i cwiczenia. Moze sie uda zobaczymy :)

No właśnie...!!! Dobrze, że zaczęłaś tak myśleć. :) A należysz już do jakiegoś topiku?

Gość grubaskaa
nie jeszcze nie czekalam na jakis topik, ale nic nie bylo ;)

Gość grubaskaa
hehe no oczywiscie to zakladaj jakis fajny topik :)

Gość ...kika...
ja sie ciesze na lato! w koncu! schudlam 25 kg i teraz waze 50 kg ( 170 cm):) powodzenia zycze!

Gość grubaskaa
kika a jak to zrobila i w jakim czasie???

Trzeba wymyślić nazwę... Najlepiej najpierw ustalić, jaką dietkę chce się przeprowadzić... masz jakieś plany ? :]

Gość grubaskaa
hmmm nie wiem wlasnie cos co przyciagnie a diete jakas rozsadna sniadanie jakies , pozneij drugie sniadanie, obiad i maly podwieczorek :) i cwiczenia a nazwa topiku hmmm sie zastanawiam. A masz jakies pomysly??

Gość grubaskaa
oooooo dobre cos w tym kiedunku :) ale super mysle, ze temat super