Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasekkkkkkkkkkkk

Jestem mloda - 30 lat a mam bardzo pomarszczone rece ...

Polecane posty

Gość smutasekkkkkkkkkkkk

chcialabym poprawic ich stan , co robic ? :(

Gość smutasekkkkkkkkkkk
a pomoze krem ? jak spojrzalam na rece kolezanki to ma jak u niemowlaka a ja takie pomarszczone , zastanawiam sie dlaczego ? nawet u meza zaczelam sprawdzac i facet na budowie na lepsze ode mnie , nasza znajoma 47 letnia kobieta tez , mysle sobie dlaczego ja mam takie , mam taka pomarszczona skore z rowkami , tak mi zle :(

Gość a ja mam 24 lata i tez
mam zniszcozna skore rak,od detergentow i chodzenia zimą bez rekawiczek:-o

Gość 30 lat to juz nuie mloda

Gość ja mam 28
i od jakiegos roku tez zauwazylam, ze mam pomarszczone. u mnie mysle, ze to dlatego, ze nie prawie nigdy nie uzywalam rekawiczek jak mylam np. wanne czy zlew... a przeciez te srodki do mycia sa silne. no i slonce tez postarza skore. dobre jest moczenie codzien rak w ciepłej oliwie z cytryną lub smarowanie jedwabiem do włosów. no i często trzeba kremować. i sprzątać, zmywać w rękawiczkach.

Gość 25latka
30 lat to jeszcze mloda:-)Stara to jest kolo 70!

Gość 25latka
chyba,ze ktos czuje sie staro nawet w wieku 18 lat:-ono to wspołczuję:-P

Gość 25latka
no wlaśnie,ja tez nigdy nie uzywalam podczas mycia naczynn,wanny czy zlewu rękawiczek ochronnych i teraz są efekty:-o

Gość ja mam 28
są też rozne specjalne kremy regeneracyjne do rąk. kiedys kupilam sobie taki camille. mial dolaczone rekawiczki i kazali na noc smarowac tym kremem i zakladac rekawiczki. troche pomaga.

Gość 25latka
muszę sprobowac tego kremu i zakladac rękawice podczas prac domowych bo wiosna idzie a moje dlonie strasznie wyglądają:-o

ja ma taki spopsb bo czero od zimna mi sora na rekach chropowacieje:P:P nakladam krem tak w duzej ilosci i wkladam rekawiczki traki gumowe efekt wspanialy sprobuj:):)

Gość a mogą być foliowe
? czy muszą gumowe?

Gość ja zawsze używam foliowych

Gość ja zawsze używam foliowych
gumowa maja w srodku talk tak więc chyba nie za bardzo sie nadają:-oJa uzywam foliwoych takich jak uzywa sie do frabowania wlosow:-)

ja uzwalam gumowych ale chyba foliowe moga byc one sa poto zeby krem sie nie rozmazywal i lepiej wchlanial:):)

ja mialam takie gumowe od farby z loreala wiec je uzwalam i w nich nie bylo talku. mysle ze foliowe tez sie nadaja moze nawet leprze bo ja sie meczylam z naciaganiem tamtych:):) musze sobie kupic rekawiczki wlasnie bo znowu rece mam wysuszone;/

Gość smutasekkkkkkkkkk
dziekuje bardzo - bede probowac wszystkiego co prawda duzo sprzatalam bez rekawiczek ( bo bylam za granica ) ale mam siostre ktora tez sprzata i caly czas bez rekawiczek a dlonie ladne i paznokcie wszystkie kolezanki jej mowia jak ty to robisz za masz takie dlonie ? a ona naprawde nie uzywa rekawiczek , dlaczego ? nie mam pojecia , moze nie lubi ;) a ma 33lata

Gość gość
eh. ja mam 20 lat, a od urodzenia mam pomarszone rece, które wygladaja jak 60 latki

Gość gość
Polecam kosmetyki z serii "Cetaphil" Można kupić w każdej aptece i bardzo dobrze nawilżają :)

Gość gość
W życiu każdej kobiety przychodzi taki czas, kiedy sięga po pierwsze kosmetyki przeciwzmarszczkowe Taka konieczność pojawiła się także u mnie. Dlatego postanowiłam wykonać je sama w domu korzystając z półproduktów kosmetycznych. http://mlodzinadorobku.pl/kosmetyki-przeciwzm arszczkowe-zrob-je-sama/

Gość gość
Znam ten problem. Sama jestem trochę starsza i miałam bardzo zniszczone dłonie. Kilka miesięcy temu postanowiłam coś z tym zrobić i poszłam na zabieg odbudowy i wygładzenia skóry dłoni. Wyglądają teraz o wiele lepiej, zniknęły przebarwienia i widoczne żyły. Zabieg miałam wykonywany w klinice www.prestige-skin.pl we Wrocławiu.