Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasekkkkk

CO MAM ZROBIC?POMOZCIE MI PROSZE!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość smutasekkkkk

Witam! Mam pewien problem, otóż tak:na poczatku wrzesnia jakis chlopak zaczol wysylac do mnie smsyze wpadlam mu w oko i bardzo chcialby sie ze mna spotkac ...Za namowa kolezanki zgodzilam sie na spotkanie marcin szczeze mowiac nie za bardzo mi sie spodobal ale mial wielu przyjaciol mozna o nim powiedziec taka przyslowiowa dusza towarzystwa.byla to 1 klasa w tej szkole jeszcze nikogo nie znalam oprocz mojej przyjaciolki ktora doradzila mi ze jak bede krecic z marcinem to poznam wielu ludzi ze szkoly.zgodzilam sie i tak to sie wszystko zaczelo on bardzo zabiegal o moje wzgledy a ja go raczej olewalam ale zbiegiem czasu chlopak coraz bardziej mi sie zaczynal podobac bylam jego mozna tak powiedziec dziewczyna/chociaz on nigdy nie poprosil mnie o chodzenie/ale mnie tak traktowal jak bym byla jego.po pewnym czasie zauwazylam ze jego zainteresowanie moja osoba maleje, postanowilam dowiedziec sie jaki jest powod jego zachowania wiecbez zgodymarcina przeczytalam jego smsy pisal z jakas dziewczyna i widac bylo ze to nie byla dla niego zwykla kolezanka /co sie pozniej okazalo byla too dziewczyna starsza od niego, ladna nie moglam uwiezyc ze ona go chce/...ale postanowilam to olac bo zblizala sie jego stodniowka i chcialam na nia pojsc.. gdy uplynelo troche czasu zauwazylam ze zaczyna mi na tym chlopaku coraz bardziej zalezec , myslalam o nim non stop i stawalam sie o niego zazdrosnato postanowilam wzbudzic wnim zazdroscjeszcze bardzo dlugo sieto ciagnelo az wkoncu spytalam go czy napewno chce ze mna byc on odparl ze sam nie wie i ze kocha tamta dziewczyna znaja sie juz od dluzszego czasu ale nie moze z nia byc .postanowilam to skonczyc on pozniej za pare dni spytalmnie czy dam mu szanse i czy pomoge mu o niej zapomniec oczywiscie sie nie zgodzilam .teraz minelo od tego 4 miesiace mam nowego chlopaka ale nie moge o tamtym zapomniec zrozumialam jedno ze on jest moja prawdZiwa miloscia i nie moge bez niego zyc ,kocham go caly czas o nim mysle sni mi sie po nocach z tamta panna nie jest poniewaz jak sie pozniej okazalo jest to dziewczyna ktora lubi bawic sie chlopakami on ma ja teraz za szmate i jest sam . CO MAM W TAKIEEJ SYTUACJI ROBIC ? POWIEDZIEC MU CO DO NIEGO CZUJE?ZE NIE MOGE BEZ NIEGO ZYC?A JAK ON CIAGLE BEDZIE MYSLAL O TAMTEJ?

Gość a latek ile masz
?

Gość smutasekkkkk
ja mam parwie 17

Gość ghuyi
szczerze zajmij sie nauka bo jak zaczniesz uganiac sie za chlopami to nawet matury nie zdasz a o pojsciu na studia zapomisz a milosc w wieku 17 zadko przetrwa bo chlopcy o zwiazkach w tym wieku nie mysla powaznie

Gość smutasekkkkk
ale on ma 21 lat i mysli o tym wszystkim powaznie ja zreszta tez naprawde go bardzo kocham

Gość ghuyi
rzadko mialo byc a to wszystko z wlasnego doswiadczenia w wieku 15 lat chlopa 18 zlamane lekko serduch bo szybko zrozumialam ze zycie znim byloby bez przyszlosci i co zaczelam byc sama i nauka zaowocowala ..a tuz po maturze studia i milosc za do dzis a minelo sporo lat

Gość ghuyi
21 przykro mi ale faceci w wieku 30 rzadko mysla powaznie a 21......

Gość smutasekkkkk
ale ja probuowalam o nim zapomniec i nie moge wiem ze to jest moja prawdziwa milosc

Gość smutasekkkkk
wiec jak mam postapic ?powiedziec mu co do niego czuje?

Gość oliwka zielona
jasne a ciekawe po czym wiesz ...a tak wogole to go calego nie znasz jak widzisz jest klamczuchem bedac z toba pisal i podrywal inna ...ale ta sie okazala sprysiula i go olala a on zostajac sam chcial byc z toba ....smiech to milosc zenada znowu pozna inna z zacznie zarywac....taka prawda

Gość smutasekkkkk
oliwka zielona -ale to tak niebylo zle mnie zrozumialas ja sie spytalam czy nadal chce ze mna byc on powiedzial ze nie wie za 2 dni pisal do mnieczy mu pomoge o nie j zapomniec ja sie nie zgodzilam wiec zaczol z nia chodzic

Gość oliwka zielona
no to szybko ty mowisz nie a on dwa dni pozniej inna ma ....sama sobie odpowiedz ..ale lepiej jka to bedzie tylko kolega pozdro....

Gość smutasekkkkk
oliwka zielona -dzieki za rade ale wiesz to jest bardzo trudne udawac przed nim ze nic do nie go nie czuje skoro go kocham . wiec myslisz ze nie powinnam mu mowic co do niego czuje?

Gość smutasekkkkk
wiec nie pomozecie mi szkoda... :(

Gość smutasekkkkk
?