Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cellulitisss aaaa

Cellulitis - Tylko Skuteczne Sprawdzone

Polecane posty

Gość cellulitisss aaaa

Hej! Napiszcie jakie kremy, plastry czy inne metody pomogły wam sie uporac z nieszczęsnym cellulitisem !!! Będę wdzięczna -i napewno nie ja jedna ;) Pozdrawiam

Gość cellutta
zaden krem, zel czy peeling mi nie pomogl. jedynie peeling domowy, tzn. z fusow kawy i alg. oraz okłady z tego samego. i smarowanie oliwka na celulitis ziaja. do tego jazda na rowerze lub cwiczenia na orbitreku. staram sie tez pic duzo wody. peeling robilam z fusow kawy, rozgniecionych alg, cynamonu lub chili i zelu do mycia. lub czasami bez cynamonu i chili). a okłady z tego samego tylko zamiast zelu oliwka lub zwykly balsam. robiłam to ze 3 razy w tygodniu. a w inne dni jak miałam nadwyżke alg to wcierałam je podczas kąpieli w skórę. no i codziennie oliwka. po miesiacu juz bylo widac zdecydowaną różnicę! :D POLECAM!

Gość cellutta
a z kremow i zelow kupowanych w sklepie uzywalam glownie z avonu, eveline, bielenda, ziaja. nic nie pomagalo. szkada tylko pieniedzy. jeszcze tylko ta oliwka ziaji najlepsza i cena nie za wysoka.

Gość cellutta
ja się właśnie zbierałam do tego z pół roku. słyszałam o tym, ale nie wierzyłam tylko nadal kupowałam te kosmetyki i traciłam pieniądze... ale w koncu zaczęłam i bardzo sie z tego ciesze. i na poczatku uzywalam przeterminowanej kawy bo mama dostała całą puche w prezencie pare lat temu, a u nas nikt ie pije fusiastej i tak lezała az sie w koncu na cos przydała... :D

Gość cellutta
jest tylko jedem minus; strasznie wanna jest po tym zasyfiona... no ale da sie to przeciez umyc. :)

Gość cellutta
i kawa jak kawa, ale mysle ze te algi duzo tez daja.

Gość algi najlepiej dostac
od znajomej/ego lub tez mozna podobno kupic gdzies w sieci... na allegro sa dosc tanie!

Gość basen
lub morze! :classic_cool:

Gość JARECZKA25
hej!krem nie pomoze na cellulit bo nie wnika w głębsze warsty skóry,szkoda kasy na kosmetyki.polecam masaż-skuteczny!dużo wody,mało tłustego i słodyczy.stres też robi swoje.ja mam tez ten sam problem i zauważyłam że nawet codzienny masaż pod prysznicem zwykłą rękawić bardzo pomaga.po taki mmasazu wystarczy zwykły balsam nawilżający.pozdrawiam!