Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sem ja jest

Jak upozorować wpadkę????

Polecane posty

Gość to sem ja jest

Więc powiem tak: mam kogoś z kim jestem już długo. Kocham go, on mnie też kocha. Chcemy wziąść ślub ale jakoś nigdy nie możemy ustalić co i jako... Sądzę, że najlepszym rozwiązaniem byłby dzidziuś... Tylko jak mam zrobić, by on myślał ze to wpadka? Czasami kochamy się bez zabezpieczenia ale tylko przez moment i on nie dochodzi we mnie... znacie może jakieś sztuczki?

jak bierzesz tabletki to przestań i zawsze można przytrzymać nogą:p a tak serio skoro nie umiecie sie dogadać co do ślubu to któreś z was najprawdopodobniej go nie chce albo ma jakieś obawy-dzidziuś w tym momencie nie jest rozwiązaniem

Gość maleńka_
o jejku!co za głupi pomysł z tą dzidzią!!!dziewczyno zastanów się czy ten facet napewno chce być z tobą?pogadaj z nim o ślubie a nia na wpadki go będziesz brać:(co to wogóle za pomysł? a jeśli się rozejdziecie to uśmiecha ci się być samotną mamą?co na to powie w przyszłości dzidziuś który ma być przynętą na tatusia?

Gość piekna lusesita
no wiesz co idealista..o takie brzydactwo to cie nie podejrzewalam!......nie da sie cos z tym zrobic?...moze da sie to "cos" obrzezac???

Gość to sem ja jest
nie no chcemy tego ślubu ale zawsze coś innego wchodzi na 1 plan - choroba matki, inne nieszczęścia... :O a ja ogólnie to chciałabym mieć już dzidziusia. Tak bardzo, bardzo... A życie chwilą już mi się znudziłoo. Wyszalałam sie jak byłam młodsza. Teraz czas na ustabilizowanie się...

Gość maleńka_
ale to wystarczy pogadać z facetem a nie na ciąże go brać:)co to wogóle za pomysł????