Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabrina909

Nie śmiejcie się pytam poważnie

Polecane posty

Gość sabrina909

Czy jeśli chłopak zgwałci swoją dziewczyne to w swietle prawa jest to wykroczenie czy jesli byliśmy parą to mnie wysmieją?

Gość buhahahahahahhhaaa
hahahahabuhahahaa

Gość sabrina0980
Mam 20 lat.Byłam z moim facetem w jednym z łodzkich klubów.Chłopak poszedł do toalety a ja przez chwile tańczyłam z przypadkowym gosciem.To był zwykły taneic bez zanych obsciskiwanek.Wróciliśmy do domu nad ranem mój ukochany powiedział ,że jak zachowuje sięjak dziwka to jak dziwke bedzie mnie traktował i stało się....Zerwałam.To był dość brutalny gwałt koleżanki namawiają by to zgłosić i tak sobie myśle czy mnie nie wezma za idiotke..

Gość bbbbbbbbbb
idealista idz se zwal konia

Gość be em ka
Gwałt jest bardzo poważnym przestępstwem. Narusza bowiem wartość jaką jest nietykalność osobista i cielesna. Osobą zgwałcona niezwłocznie powinna złożyć zawiadomienie na policji. I z pewnością zostanie godnie potraktowana. Będą niestety zadawane bardzo intymne pytania. A w ostateczności będzie rozstrzygana kwestia, czy ten sex był rzeczywiście uprawiany bez woli tej dziewczyny.. Jednakjeśli na prawdę została zgwałcona.. psycholog to rozpozna, więc nie ma się co martwić. powodzenia i idwagi!

Gość sabrina909
dzięki wszystkim podjełam decyyzje czeka mnie coprawda teraz prawdziwe piekło al enie zaznam spokoju dopóki ten człowiek nie poniesię konsekwencji.

Gość be em ka
Nie obawiaj się kochana! Tej sk***wiel już podczas przesłuchań będzie zgnojony.. zrównają go z ziemią i poniesię karę, która naznaczy go na całe życie! Bądź dzielna! Wiem co mówie pracuję w policji.