Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona24 ze Słupska

HARMONET!

Polecane posty

Gość ona24 ze Słupska

Jakie macie zdanie na temat tych tabletek?

Gość zle sniaca
sa ok

Gość myszorek666
stosowałam przez rok, są wporządku, żadnych skutków ubocznych nie odczułam

hej ja używam od 4 lat bez przerwy, rewelacja, od razu mi dopasowały, żadnych skutków ubocznych!!!!!!!!!!!!

Gość kamilcia1986
Witam, ja przytyłam... 5 kg!!! Brałam je 3 miesiące, opakowanie na 4 miesiąc chociaż miałam kupione to nie zaczęłam... ale możliwe że był to jeden z czynników. Wcześniej uprawiałam sport przez 10 lat- taniec towarzyski- lekarz mi zabronił i musiałam zrezygnować, a w tym samym czasie zaczęłam brać tabletki. Zmieniłam je na Mercilon i już nie przytyłam ani grama. Po 3 miesięcznej diecie wróciłam do poprzedniej wagi. Pozdrawiam

Gość Sigur
Dla mnie Harmonet jest ok. Nie mam żadnych skutków ubocznych. Najabrdziej cieszę się z tego, że nie przytyłam i mam większą ochotę na seks :)

Gość Teresa757
Stosuję harmonet od 6 miesięcy :) Super tabletki :) Najbardziej się cieszę, że nadal mam ochotę na seks. Wcześniej brałam Yasminelle i moje libido nie istniało.

Gość mary engelbreit
Ja brałam 6 lat i się dorobilam na nich dzidziusia. :) Na szczeście byłam już usamodzielnioną, młodą męzatką, która wraz z mężem chciala jeszcze poczekać z decyzją o dziecku. Ale synek sam się zaplanował. :D Dodam, że jeśli chodzi o przyjmowanie pigułek to byłam bardzooo, bardzooo skrupulatna. Zawsze o tej samej porze, przypomnienie w komórce nastawione, nigdy, przenigdy nie zapomniałam przyjąc pigulki... Zawsze wszytko jak w zegarku... aż któregoś miesiąca nie dostałam okresu, czekałam, czekałam aż po tygodniu poszłam do ginekologa bo mysłałam, że się pochrowałam czy coś... Nawet testu nie robiłam bo mi przez mysl nie przeszło, że moge być w ciazy... przeciez przyjmowałam pigulki... Choc mi maż powtarzał, jak się dowiedział o spóźniejacym się okresie, że jakoś inaczej wygladam i może bym test zrobiła... ale ja NIE, OSZALAŁEŚ, JAKI TEST, JAKA CIĄŻA... NIE ZNASZ SIE!!! No i u giekologa, najpierw zwykłe badanie, podejrzenie ciazy (BLADY STRACH), później test w gabinecie ginekologa- pozytywny i ostatecznie dla 100% potwierdzenia ciaży- usg dowcipne. Lekarz stwierdził, że miałam szczęście być tym 0,01%... :P Wtedy byłam załamanaaaa bo tyle planów legło w gruzach. Dom mielismy budować, firme mialam swoją zakładać itp... A tu dziecko się przydarzyło. Teraz synuś ma 16 miesięcy i jest oczkiem w głowie całej rodziny!!! Oboje z meżem bysmy się za niego dali pokroić. :) A nasze ówczesne plany się powoli realizują. :D

Gość totototam_2
Mogłaś przyjmować jakieś antybiotyki, wiele leków ma antybiotyki w składzie, a nie wszyscy o tym wiedzą. Przyczyną mogło być również to że miałaś biegunke, co osłabiło działanie leku, lub mogłaś wcześniej wymiotować, po wpływem zatrucia pokarmowego.... To są wszystkie przypadki, w których mozna nięświadomie osłabić działanie leku, tylko ze to jest wadą wsystkich pigułek-trzeba przeczytać dokładnie ulotkę, a nie generalizować. Ja brałam Harmonet od 6 lat i byłam bardzo zadowolona ;)

Hej Dziewczyny!! Mam pytanko czy biorąc tab. anty. jesteście non stop zabezpieczone czy są takie dni gdy trzeba uważać??