Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekawiczka

Jest tu jakis grafik?? Pytanie

Polecane posty

Gość rekawiczka

:) piksele -> wektory. Czy da sie cos zrobionego w photoshopie pszeksztalcic na krzywe bez robienia wszystkiego od poczatku w corelu? Chociaz napisy

Gość vallly
jest taka fukcja w corelu nawet w wersji 9, która zamienia bitmapy na wektory, ale robi to dość nieudolnie. Jezeli chcesz wykonac taka operację do nieskomplikowanego obiektu to mozesz uzyć tej funkcji, w innym przypadku pozostanie ci zrobic wszystko od nowa. Program FreeHand (takze od wersji 9 polecam) ze stajni byłej Macromedii radzi sobie z ta funkcja o niebo lepiej... no ale z dostępnoscia do tego programu jest znacznie gorzej

Gość są jakieś sposoby
Chciałam mieć taką naprawdę chwilę radości, taki czas bez kompletnie jakichkolwiek zmartwień. Miałam... chwilę... chciałam chwilę, miałam według życzeń. Wiecie jakie to piękne uczucie? Prawdopodobnie można samemu to osiągnąć, trzeba się troszku napracować nad tym, ale widzę, że można to osiagnąć. Jest jeden warunek. Najlepiej gdzieś się schować na jakiś czas ( wiem,że to nie możliwe), bo w każdej chwili i jest to niestety nieuniknione ktoś z otoczenia, nie Ty sam tylko ktoś inny zj..ie Ci Twój dobry humor, zmyje uśmiech z Twojej twarzy i wszystko po kolei zaczyna się znowu walić i koło się zamyka. Jedziemy tak na okrągło. Jak się nie dać? są jakieś sposoby?