Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPITAN NEMO

JAKO FACET MAM PYTANIE DO KOBIET!BARDZO PROSZE O UDZIELENIE ODPOWIEDZI!!

Polecane posty

Gość KAPITAN NEMO

wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet.. mam pytanie o damski biust. moja dziewczyna ma rozmiar piersi 75 D . czy drogie panie wg was jest to duży biust>? przemówcież mojej kobiecie do rozumu bo czesto siedzi na tym forum ,ze to nie duzy biust bo ona chce operacje robić ..zmniejszenia..a ja nie umeim jej powstrzymać:(:(

Gość to jednak spory biust

Gość KAPITAN NEMO
jak to spory>? mi odpowiada:(

Gość gonk
ja mam 75 C.. mojemu facetowi sie podoba.. , a ja nie narzekam.. uwazam , ze wcale nie jest taki duzy.. jest w sam raz.. ;) a miedzy C , a D to juz takiej wielkiej roznicy nie ma.. ..:)

oejeje między C a D jest właśnie spora różnica. bo tak jak C (zwłaszcza przy wysokiej kobiecie) jest biustem średnim tak od D zaczyna się już duży. Powiedz swojej kobiecie, że powinna być z nich dumna ! Dużo kobiet dałoby wiele dla takiego rozmiaru! Toż to czysta kobiecość :) P.s. niech może spróbuje nieco schudnąć. Biust z reguły \"leci\" pierwszy. 🖐️

Gość no pije cale a coo
D TO malutki jest bardzo .ja mam e :(albo f:(

Gość 75A
75D to jak najbardziej duży biust. Ale na pewno nie na tyle duży, żeby robić operację. Każda operacja obarczona jest ryzykiem powikłań. Uważam, że należy po prostu zaakceptować swoje ciało.

Gość KAPITAN NEMO
NIE ,NIE .ona niemoze schudnąć,. i tak jest juz chuda:) i wysoka:) jakby mi jeszcze schudla to by dopiero bylo:(niemialbym juz wcale nic mieciutkiego do dotykania:):)

Gość witam i juz odpowiadam
ja mam identyczny rozmiar jak Twoja dziewczyna! mi on bardzo odpowiada i mojemu facetowi tez:-D moze to tez kwestia tego ze jestem wysoka- wiec jakos tak proporcionalnie to wyglada;-) ale z drugiej strony nie wydaje mi sie zeby to byl az taki wielgasny biust pozdrawiam

eeeeeeeeeeeeeeee toż ona musi mieć piękną figurę szczupła z dużym biustem - toż to ideał !!!

Gość KAPITAN NEMO
kobitki drogie dziękuje za porady. ale będą jaja jak mnie szef nakryje na kobiecym forum:) ale naprawde nurtuje mnie to ...:) no a co do mejj kobiety to jest idealna ale ona ma kompleksy.. ma 173 cm wzrostu i jest bardzo szczupla oraz ma nogi do nieba długie;) ale przeszkadza jej ten biuscik:)a szkoda bo mi daje tyle uciechy:)

bardzo ladny biust ten stanik to push up wiec ona tez moze miec cos kolo 75-85D

o rany jak jej moze przeszkadzac- to ze tak powim DAR NATURY! moje kolezanki daly by sie pokroic za taki rozmiar ja jestem troszke wyzsza od Twojej dziewczyny, tez szczupla i ten biust uwazam za jedna z moich najwiekszych zalet pozdrawiam

Gość mam pytanie do witam i juz odp
wiadam. a ty masz mniejszy niz ta laska biust ze zdjecia?

Gość KAPITAN NEMO
no raczej bym powiedzial ,ze ta dziewczyna na fotce ma podobne do asi mojej ale asia ma bardziej ze tak powiem takie złączone ze soba :)haha wiecie o co chodzi i takie bym pwoiedzial pełniejsze o wiele:)

Ja też mam 75 D i jest taki sexy - mój facet codziennie w moich dyżych D zasypia i je uwielbia :D pozdrawiam

Gość kivi
szczerze mowiac , to 75D to spory biust...ja mam 75B i chciałabym miec mniejszy...ale- trzeba zaakceptowac i polubic to, co sie ma :)

Gość o raju jakie wielkie cyce
ta alska ze zdjecia ma chyba biust numer G anie d ...

tak mam 75D i podobny do tej dziewczyny ze zdjecia wszystko zalezy od stanika

Gość fajnie fajnie

Gość Nie wmawiac mi niczego
Przepraszam, ale za nic w swiecie nie chcialabym miec duzych piersi Mam idealny piersi, rozmiar miedzy B/C i ani mysle o wiekszych, maja piekny ksztalt, brodawki, jedrne i nawet moga zmalec ale na pewno nie powiekszyc sie, nie cierpie duzego biustu, w rodzinie wiekszosc kobiet ma duze i zadna ciotka, kuzynka nie jest zadowolona z posiadania takiego biustu, i Ja im nie zazdroszcze

to jest Twoj punkt widzenia! ale nie wmawiaj nikomu ze 75D jest wielkie i wszystkie kobiety posiadajace takowy sa niezadowolone- jak sie dba o swoja figure- cwiczy, plywa to przy zadbanej sylwetce taki biust to skarb. Takie jest moje zdanie :-D

Gość cała prawda cycniki
ma źle dobrany stanik widocznie bo 75 D jest na szeroką klatkę ze średnim biustem staniki są rozciągliwe nie z płótna ;) 75 pasuje na 80-85 a czasem 90cm pod biustem ja mam zmierzone 84-86 a i tak 75 noszę czasem nawet 70 zależy od firmy triumf sie rozciąga 75 na 95cm nawet czasem nawet na 100cm to ja dziękuję za taką markę ;) niech sie twoja panna prawidłowo wymierzy bo napewno ma źle dobrany biustonosz http://bra-fitter.prv.pl/ mierzymy na wydechu a nie wdechu pozdr

Gość no alleeeeee
jak mam być szczera 75 D to jak dla mnie duży biust i ja osobiście nie chciałabym mieć takiego, ale jeśli już bym miała takie myślę, ze nic bym nie zmniejszała, tylko pozostawiła takie jakie są

Gość aniolek1973
Jak nie sprawia jej innych problemow tylko chodzi o wielkosc to wybacz ale twoja kobietka nie ma za dobrze ulozone... to jest przepiekny biust ja mam 70 B i co mam powiedziec nawet nie mysle o powiekszeniu tak jak opisujesz to jest idealna i jeszcze sklera a co do operacji to nie powiedziana ze to isc i zmiejszyc nie zawsze operacja sie udaje i biust mozna pomiejszyc niech sie dowie lepiej

Gość moim zdaniem to sa gigantyczne
balony i nie chcialabym takich miec, sa tez megaciezkie i niewygodne ale operacja tez jest niezdrowa i droga :(