Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corleonewariatka

kiedy idę ulicą..

Polecane posty

Gość Jodełka.
Szkoda.:( Bo my czujemy się bardzo zaszczycone mogąc porozmawiać z taką doskonałą pięknością.:(

a ta co to pisze to pewnie niezły pasztet, zgadzam sie bowiem jak już pisałam kiedyś na moim własnym topku polki nie dbają o siebie!!!

Gość Jodełka.
Kiciunia, oczywiście, że jesteś najlepsza! :D Zaraz po Corleonewariatce. ;)

Gość lisiczka+++
kiciunia, to ty jeszcze zyjesz? :-D Jak tam w Hameryce, ilu już poderwałaś? :-D

byc może powinnam zmienić nika, ale co tam ten już jest sławny i rozpoznawalny wiec przy nim zostałam i na czarno wzielam. wiadomo- najlepsza sunia na forum musi być rozpoznawalna a ta corleone cośtam to nedzna prowo

Gość lisiczka+++
Ach, wybacz: miau, miau!

Gość lisiczka+++
kici, a może się z ydealystą spikniesz? Pasowalibyście, piekna parka ;-)

o dziękuję! widze że teskniliśxie za mna i słusznie! ha! wiec po kolei- jest super! dzieki mojej urodzie i wrodzonej inteligencji, poderwałam w końcu super faceta, który świata pozamną nie widzi jest OBRZYDLIWIE bogaty i jest dosyć sławną i znaczącą postacią tutaj. haha szkoda że sie nigdy nie przekonacie jak to jest, bo w polsce nie ma takich facetów na poziomie i z klasą oraz kasą

Gość lisiczka+++
mmmm, romantic! ;-) Ale cieszę sie Waszym szczęsciem, masz rację kiciuniu, korzystaj z życia ile się da ;-)

Gość spoko wodza indian-a długi
RP dopiero w powijakach !!! :O :D

Większość osób wypowiadających się tutaj, to zapewne zakompleksione, grube baby siedzące w domach, których główną rozrywką jest kafeteria. Straszny jad i złosliwość z Was przemawia, a to też rzecz ludzka, która wynika po prostu z zazdrości. Ja tam do autorki topiku nic nie mam, i sama wiem, że nieraz męczące są spojrzenia i zaczepki facetów. Corelonewariatka- ja Cię rozumiem doskonale.

dzieki lisiczko, ale idealista jest z marsa jakkolwiek by było wole amerykańskich cudownych, menów, ci to mają klase i poziom; nie mówiąc o innych rzeczach; a życia używam, już sie nie martw hihi

preciosa----- zgadzam sie z tobą w 100 procentach!!!!! takie rasowe koteczki zdarzają sie rzadko bo kobiety o siebie nie dbają nie farbują włosów, nie mają tipsów nie nosza sexi maxi szpileczek i mini laseczki-- dlaczego? odsłońcie tyłeczki!!!!!!!

Gość lisiczka+++
he, he, i brzuszki ;-) a co tam modne w tym sezonie, fale? Bo prostowanie jest już passe ponoć ;-)

Gość lisiczka+++
A co kiciuniu robisz, że masz tak świetne ciało? Fittness?

chodzę na siłownie z moimi kolegami prawie co wieczór ale to nie jest ważne nawet jakbym nie miała takiego super sexxxxxi, preżnego ciałka i tak bym chodziła w minióweczkach bo to podstawa kobiecości!!!!!!!! każdy tyłeczek odpowiednio ubaany to szał jaj! oczywiście wykluczam tu pasztety pasztetowe na maxa

tymczasem lece na topik liliany dać jej popalić za to podszywanie sie! wredna małpa co daje ojczymowi bleeeeeeeeee

Gość lisiczka+++
toś bardzo wyrozumiała kiciuniu, że pozwoliłabyś wszystkim laskom chodzić w miniówach ;-) Podstawa kobiecości mówisz? ;-)

Gość autorko pociesze cie
to nie trwa wiecznie!! Kiedys tez tak ze mna bylo! Ale latka leca. dzieci dorosly , teraz sie za corka ogladaja. Nawet nie wiesz, jak to szybko zleci!!

lisiczko---- ja nie to że pozwalam tylko radzę! uważam ze każda jedna lala powinna dbać o siebie i być sexxxi maxi kobieca, a to że jej celulit wystaje spod kiecki to już jej sprawa ot co! ale mimo wszystko kobiecość i dbałość o własny tyłeczek to podstawa i dobra inwestycja na pszyszłość

Haaa.. i miałam rację. Znów za mną trąbili i gwizdali. A sąsiad mi powiedział, że jestem śliczna dupka, taka akurat do ruchanka. I co brzydule? I czyje jest na wierzchu? Jestem piękna, zadbana, inteligentna i świadoma własnej wartości a wy możecie o tym tylko pomarzyć. Każdy chce mnie przelecieć.

Gość a ciągniesz z połykiem czy bez
??????? :O

corleonwariatka- twoim zdaniem szczytem marzeń dziewczyny jest świadomość,ze kazdy facet chce ja przelecieć.....!Zafunduj sobie wiecej komorek mozgowych, gdyz z twoich wypowiedzi wynika ,ze masz ich mikro!

Gość
Daria=> toie też się przyda ięcej komórek mózgowych :P Z podszywaczem gadasz :P

Corleon wariatka- i tu ciebie zaskocze, ja jestem super dziewczyna , ale jeszcze mam takze rozum ktorego na codzien uzywam i nigdy nie bylam zadowolona z tego ,ze ktos w taki niewybredny i chamski sposob , daje do zrozumienia ,ze jestem atrakcyjna. taki ktos jest dla mnie zwyklym nieokrzesanym prostakiem....!