Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corleonewariatka

kiedy idę ulicą..

Polecane posty

Wcale się tak nie dowartościowuję... Nie muszę. Te zachowania to fakt. Nawet jak idę z koleżanką to oni gwiżdżą i trąbią tylko na mnie. Widzę to w ich oczkach. Wiem, że chcieliby mnie wziąć tu natychmiast. Może nie powinnam nosić kulek gejszy na szyi w formie koralików i nie wymachiwać tak mocno wibratorem, ale ja zawsze mocno gestykulowała, a że z wibratorem się nie rozstaję to już nie powinno nikogo obchodzić.

proponuje pojechać do Włoch a najlepiej do Egiptu czy Indii- tam sama(bez obstawy faceta który się podaje za męża lub brata) nie przejdziesz 2 metrów bez zaczepek, propozycji matrymonialnych, propozycji seksualnych w rozmaitej formie od nahalnie romantycznych po wulgarne z dotykaniem. Po powrocie do kraju nie będziesz zwrazała uwagi na takie drobiazgi jak klakson w samochodzie;)

nie napisalam tu ze jestem jedyna dziewczyna z takim problemem. nie chwale sie bo mysle ze nie ma czym, tym bardziej ze nikt mnie tu nie zna i nigdy nie pozna. denerwja mnie tylko tacy facci i w sumie na ich wypowiedziach zalezało mi najbardziej, dlaczego nie potrafia powstrzymac swoich emocji?? a poza tym uroda nie jest dla mnie najwazniejsza..

Gość hmm.m
heh to było dobre ale prawdziwe bo byłam we Włoszech i masz racje, to co tu sie dzieje to jest kulturalne i bardzo przyzwoite w porównaniu z tym co jest we włoszech

Serio? A drogie są wycieczki do tych krajów? Bo, nie żeby mi zależało na takich reakcjach mężczyzn, ale chętnie bym zobaczyła, czy to prawda.

Pewnie ma zaniżoną ocenę i gorszy model wibratora. Ja mam wysoką samoocenę. Kupuję tampony tylko renomowanych firm i to w rozmiarze MAXI. Jako niezakompleksiona ekscentryczka pakuję w siebie trz na raz i jeszcze dwa do nosa. Poprawdzie mój krok jest później nieco ciężkawy i w rozkroku (nie muszę omijać klombów), ale to jest mój manifest i moje przesłanie do wszystkich. Jestem zadbaną piękną kobietą i znam swoją wartość.

Gość kalamiot
O to niezla jestes,chyba ,ze to podszywa jakas .

Moje rozbuchane libido promienieje na okolicznych mężczyzn, faunę i florę. Wszyscy się na mnie patrzą, wszyscy podrywają. Wczoraj zalecał się do mie pan Zygmunt z parteru i rudy kocur sąsiadki spod piątki. Dziś napastuje mnie lubieżny fikus z przedpokoju.

takkk we Wloszech to normalne ,faceci podchodza i zaczepia dziewczny . Nie moglam sie opdpedzic od facetow ,sa bardzo nachalni,Z CZASEM MOZNA SIE PRZYZWYCZAIC...:)

w Egipcie i Turcji zaczepiane sa raczej blondynki:))brunetki moga byc spokojne.

Gość agus12345
buahahahaha oplulam monitor:) niezle sie ktos pod ta panne podszyl;) gratuluje weny;) w sumie nalezalo sie...

Gość hahah124_12
czyli zwracasz na siebie uwage....faceci myślą ze masz napisane na czole PRZELEC MNIE,JESTEM NA JEDNA NOC a ci normalni ALE DZIWKA wyciągnij morał

Gość gość
Bo to jest tak, ze na ladne dziewczyny (niekoniecznie wyzywajaco ubrane, ale zwlaszcza na takie) w ten wlasnie sposob reaguja idioci bez IQ. Jak bylam mlodsza i ladniejsza, tot ez na mnie gwizdali. Teraz juz mam spokoj :classic_cool:

nie wygladam jak dziwka, co wspomnialam juz wczesniej. nie prowokuje nikogo bo nie mam takiej potrzeby. i nie szukam kolesia na jedna noc bo nie musze. i nie obrazaj mnie bo nic Ci w życiu nie zrobilam!!!

Gość gość
Aha, tak samo ci sami idioci reaguja na brzydkie dziewczyny, ale w mini, szpilkach i w tapirowanych wlosach blond. Sprawdzone i potwierdzone, nie klocic sie 😠:classic_cool:

pozdro chyba pierwszy raz sie z Toba zgodze.. :) nie chodze ubrana wyzywajaco.. nie maluje sie, ani sie tak nie czesze.. podoba mi sie Twój stosunek do Idealisty.. ;)

Gość gość
Ja mam lat 26 już:o

Gość ddddddddddddddd
I co dowartosciowalas sie??

to Ty mloda jeszcze jestes.. :) ale powiedz tutaj na forum jak bylas mlodsza i ladniejsza tak jak to napisalas wczesniej (Twoje słowa) to nie wukarzalo Cie jak Ci idioci tak reagowali?? i zauwazyłam ze panowie z wiekszych miast bardziej sklonni sa do takich zachwan.. :p

ddddddddddddddd ---> juz pisalam ze nie musze sie dowartosciowywać tym co tutaj ktos napisze, ani tym ze jakis dupek z matiza sie do mnie usmiechnie. w ogole nie musze sie dowartosciowywac.. :p

Gość gość
JEdnemu nawet powiedzialam: pogwiżdz sobie na swojego psa frajerze...pamietam jak dzis. Owszem, wkurza to, zwlaszcza, ze najczesciej zdarzalo sie jak w grupie szlo kilku takich fraajerow, albo jak frajer jedzie autem...tak w pojedynke jak mija jeden gosc na ulicy to rzadko jakies dzwieki z siebie wydaje. A najbardziej zenujace to sa zaczepki grupy robotnikow:o No w morde, zenada:DStewardesso--> a Ty ile masz lat, jesli to nie tajemnica? Wiesz, wolalabym miec znowu 20, a nie liczyc pierwsze zmarszczki. Tydzien temu wyrwalam sobie pierwszego siwego wlosa, straszne:o

zapodaj pasztecie swoją FOTE---> po pierwsze nie jestem pasztetem, nie znasz mnie i nie widziales wiec nie musisz mnie tu oceniac i obrazac, a po drugie nie mam potrzeby zamieszczania swoich zdjec tutaj, bo zaraz ktos doda ze chce sie tym dowartosciowac. a nei zalezy mi na Waszych komentarzach, obcych mi ludzi, znacznie przyjemniej jest uslyszec cos milego od kogos bliskiego, ale chyba nie znacie tego uczucia, skoro tyle w Was jadu i wrednosci.

Gość gość
Ech, to zaden z nich niestety:D

zapodaj pasztecie swoją FOTE ---> tu nazywasz mnie pasztetem.. ale jakbys mnie zobaczyl na ulicy to tez powiedzialbys do mnie pasztecie? miej troche szacunku do kobiet! do swojej kobiety tez mówisz pasztecie?? szanuj innych to moze beda szanowac i ciebie, nawet i na forum to sie liczy.