Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ICH 2 I JAA...CO ROBIC

ICH DWOCH I JA...CO ROBIC?????

Polecane posty

Gość ICH 2 I JAA...CO ROBIC

bylam przez 3 lata w zwiazku z mezczyzna,ktory jak sie dowiedzialam po naszym zerwaniu notorycznie mnie klamal i zdradzal...przez ten okres gdy bylismy razem,rzadko kiedy slyszalam mile slowa, przewaznie krytykowal moje debilne zachowani,pare razy podniosl na mnie reke,az woncu wywalil mnie jak psa z domu.....poszlam po rozum do glowy i zwiazalam sie z innym facetem....zupelne przeciwienstwo tego pierwszego...cieply,opiekunczy,kulturalny....myslalam ,ze juz sobie poukladalam od nowa zycie,a tu ni z tego ni z owego moj byly nie daje mi spokoju,dzwoni do mnie,mejluje,proboje odzyskac zaufanie przyjaciol z ktorymi sie sklocil,obiecuje mi gwiazdki z nieba...niepowiem ze nie zywie do iego juz zadnych uczuc...szukam poady co mam zrobic...pomimo,ze wszyscy mi odradzaja ja wierze w szczera chedz zmiany siebie z jego strony..mowi,ze dopiero z czasem zrozumial co stracil,ale z drugiej strony,mam kzrywdzic mojego obecnego partnera???DORADZCIE BO SIE PSYCHICZNIE WYKANCZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daj se z chlopem spokuj jak bys do niego wrocila to bedzie znowu to samo powiedz mu ze jestes teraz szczesliwa i niech sie ostosunkuje :)

do ------------------ICH 2 I JAA...CO ROBIC Czytam Twoją wypowiedź i nie mogę uwierzyć, że sie zastanawiasz. Znalazłaś mężczyznę, którego możesz obdarzyć zaufaniem, przy boku którego znalazłaś spokój a przede wszystkim bezpieczeństwo-i Ty się zastanawiasz wierząc w cudowne uzdrowienie chorego psychicznie faceta ( tak należy go zdefiniować, bo nikt normalny nie podnosi ręki na drugiego człowieka a w szczególności mężczyzna na kobietę)? Jaką rodzinę chcesz w przyszłości stworzyć? Jakie bezpieczeństwo waszym dzieciom chcesz zapewnić. Wyobraź sobie jaki to jest typ meżczyzny, który w najpiękniejszym okresie związku podniósł rękę na Ciebie. Pomyśl co bedzie jak wkradnie się po paru latach przyzwyczajenie, rutyna i częste zniecierpliwienie, kłótnie- jak to się będzie kończyć? Nie rozumiem Ciebie. Popatrz w przyszłość.

Kobiety lubią pełna gamę uczuć..ten pierwszy dostarczał Ci i tych przyjemnych i tych mniej przyjemnych...ale aby być z kims na dłuzej ten drugi wydaje się bardziej zaspokajac twoje potrzeby bezpieczeństwa szacunku i miłosci.... Pierwszy sie chce odkupić twoje odejscie wprowadziło go w stan dyskomfortu i próbuje to naprawić...jednak zamiast słów nalezy wierzyć czynom mężczyny..wiec doradzam podniesc pierwszemu poprzeczke...a byc z drugimm

Dziewczyno ceń sie...twoje odejscie od pierwszego to własnie droga ku temu aby być wartościową kobieta i cenić sie....to normalna psychiczna reakcja facetów którzy nagle budza się z reką w nocniku....moim zdaniem te zabiegi o powrót sa jednak krótkodystansowe...i po jakims czasie pierwszemu przejdzie ochota...ale w tym czasie błedem było by rezygnować z drugiego chłopaka

Gość ty jeszcze zyjesz PUCIO
??????????