Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lippenelack

co sadzicie o tych piersiach?

Polecane posty

Gość mmmaaggddaaaa
chcialabym mieć takie:/

ładne bo kształtne, wielkość jest drugorzędna moim zdaniem. fajnie ukształtowany sutek, wyrażna aureolka nie za duża... podoba mi się poproszę 2 sztuki, można nie pakować;)

Bardzo mi się podobają takie piersi. Kiedyś miałam podobne, jako młodziutka nastolatka - SĄ ŚLICZNE!!!! Teraz mam ze 2 razy wieksze :( No i już nie da się chodzić bez stanika :( Wolę mniejsze.

Gość Ta dziewczyna ma piękną góre..
zazdroszczę :((

Gość Lippenelack
widze, ze sporo wpisow sie pojawilo:) naprawde fajnie przeczytac, ze nie uwazacie takich piersi za strasznie male. Bo naprawde mam identyczne i sa chyba jednymi z najmniejszych wsrod wszystkich moich znajomych kobiet:(

Gość vhjlzhdslaydlcayhdvcayav
a mi nie chce wejsc ta strona 😠

Nie ukrywam, ze chciałabym mieć takie. :) Ja mam 75 duże C/małe D i przy filigranowej figurze (160cm/50kg) trochę mi ciążą duże piersi. Poza tym marzą mi się koszulki na ramiączkach bez stanika pod spodem... Nie mam obwisłych piersi, wręcz przeciwnie jak na swój rozmiar są jędrne i kształtne ale mimo tego mam opory wyjść bez biustonosza. :O Chciałabym miec takie jak na zdjeciu. Idealny rozmiar. :)

Gość Lippenelack
ja z kolei wstydze sie wyjsc bez biustonosza, bo moje piersi sa wtedy drastycznie male, nie wyjde bez usztywnianego stanika, ktory je troche powieksza:)

wszystko co nie mieści się w dłoni jest zbyteczne:D