Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

didier

co o tym myslec ?

Polecane posty

moja dziewczyna zrbila mi / nam nisspodzianke i kupila wibrator. i tu pojawil sie problem. gdy kochalismy sie \"we trojke\" i miala zajete obie dziurki to miala cudowny orgazm. gdy rozmawialismy na temat tego eksperymentu to powiedziala ze najcudowniejsze bylo gdy moj penis i wibrator ocieraly sie o siebie bedac w 2 dziurkach.ze taka stymulacja ja podniecila i chce zeby weszlo to na stale do naszych zabaw. dodala ze zamierza kupic jeszcze jeden, taki ktory bedzie sie sprawdzal w jej ustach. boje sie ze zafascynuje ja to i poszuka sexu z kilkoma facetami a to nie wchodzi w gre. dziewczyny wypowiedzcie sie i pomozcie, co mam zrobic

Gość taka kobietka
porozmawiaj z nia bo chyba kreci ja sex z kilkoma...a niedlugo wibratorami zastapi ciebie

po twojej wypowiedzi, mozna stwierdzic, ze \"nowy koelga\" ciebie niezachwyca.. wyglada na to, jakbys ty jeden jej niewystarczyl.. to dziewczyna ma jakis problem chyba... i ci o tym niechce powiedziec, moze jej niezadowalasz tak jakby chciala... moim zdaniem powinniscie pogadac o tych sprawach.

wiesz chodzi o to ze moja dziewczyna jest z tych co chodzi do lozka tylko z milosci a przeciez nie mozna kochac jednoczesnie dwochlub trzech. po za tym jak moze ja to krecic skoro z kilkoma jeszcze tego nie robila - wibrator to nie facet dziewczyny powiedzcie cos o waszych doswiadczeniach w ukladzie facet+wibrator albo z kilkoma facetami jesli takie doswiadczenia tez macie

ojejku jesli ja to kreci i jej sie podoba, to tylko sie cieszyc, ze umie ci pokazac co lubi i sie przed toba nie wstydzi. Zamiast robic to z dwoma kolesiami to robi tylko z toba i zabawka. Jezeli takie rzeczy akurat ja kreca, to nie powinien byc dla ciebie chyba problem. i tyle z tematu. mozesz z nia oczywiscie pogadac o swoich watpliwosciach, ale nie boj sie, ze przyjda jej do glowy jakies orgie. to sa po prostu inne doznania, ale z toba i tylko z toba

mysle ze nasz sex jest super. po prostu sprobowalismy czegos nowego i to ja zafascynowalo i tego sie boje pomozcie

wiesz w sexie powinny sie dziac rzeczy ktore kreca obie strony. a mnie wibrator specjalnie nie kreci ale nie chce by mnie rzucila i zaczela sie bawic w orgie po za tym oisalem o jej zasadach wiec tym bardziej nie rozumiem tej fascynacji. moze ktos mi to wyjasni?

Gość tjjjjjjaaaaaaaaaaa
moją obecną też to kręci !!! najpierw był paluszek potem dwa potem trzy a teraz to już pełna dowolność :P

Jeśli myślisz, że Ona Cię rzuci dlatego, bo jest jej dobrze z wibratorem, to coś nie gra w Waszym związku. Polecam długą rozmowę (rozmowa to mówienie, ale i słuchanie) o Twoich obawach, jej pragnieniach i znalezienie dobrego rozwiązania dla Was obojga. Jeśli Wam się to uda wprowadzić w życie, to nic Was nie złamie :D

nie dlatego ze jej dobrze z wibratorem tylko dlatego ze dobrze z 2 w sobie a nie dlugo z trzema.....

wibrator to nic złego:p jak lubi sobie zapchać dopływ powietrza we wszystkich dziurach no cóż :classic_cool: lepsze to niż koleżeński sex jeszcze 2 ,,żywymi\'\' penisami :Dnie musisz sie przynajmniej obcierać o inne dupska:D

ale ona ma takie zasady jak pisalem i dlatego glownie nie rozumiem fascynacji 2 w sobie !!!!!

Gość bo ten model tak ma
!!!!!! :D

dzieki za wyczerpujace komentarze amyslalem ze mozna tu na kogos liczyc