Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olunia_20

Te ktore nie dostaly dzis badyla....

Polecane posty

Gość Olunia_20

Nie martwcie sie... Szczerze powiem ja nie lubie dostawac kwiatkow, szkoda kasy i tak zwiedna ;) ;) ;)

Gość ja od
managera dostałam ....ciasto..... :O , od kierowcy lizaka i życzenia sms od dwóch przyjaciół - kwiatka od nikogo :(

Gość Anemone
ja tylko życzenia od mojego kwiatka nie, ale jest aktualnie 400km stąd ;P

Gość Olunia_20
Wiecie to jest mile, w koncu pamiec, ale... nie kwiatki, wolalabym juz tego lizaka dostac, bo przynajmniej do czegos sie przyda :) :) Ale kwiatki.. Popatrze dwa dni i zdechnie :D :D

Gość ja od
wiesz, a ja właśnie wolałabym kwiatka, bo mi się tak jakos kojarzy, ze od swoich mężczyzn dostaje sie kwiatki.. a nie mam swojego mężczyzny no :(

Gość
ja dostałam badyle, ale nawet do domu nie doniosłam ;) za to wieczorem czeka mnie coś przyjemniejszego - koledzy szykują pokazik dla nas :D to z pewnością lepsze niż kwiatki ;) 🖐️ wszystkiego naj ;)

Gość Olunia_20
Ja nie wiem skad ta moja awersja do kwiatkow, wiesz jakos szkoda by facet wydal 30 zl na bukiecik kwiatkow, dzis ceny wszystkich kwiatkow niebotycznie rosna.. Naprawde wolalabym by kupil cos innego nam lub sobie ;)

Gość Żwirek Co
Olunia, to przykre, że zamiast kwiatów otrzymywałaś badyle... Ode mnie dostałabyś kwiaty. Strata kasy? Hmmm... Jeśli tak do tego podchodzisz, to może faktycznie szkoda kasy na Ciebie :/

Gość
łachudra 🌼 ode mnie też masz :D

Jak można mówić \"badyla\" ? :D To brak szacunku dla tych \"starających się\" . Mimo wszystko \"trza\" docenić... :P Ja w pracy dostałam tulipana :D (wszystkie panie) - chociaż nie lubię , kartkę z życzeniami i miałyśmy poczęstunek na sali odpraw przy kawie i ciastkach :) Było miło , doceniam i uważam, że to urocze, że szef choć raz do roku \"musi\" byc miły dla wszystkich pań, bez wyjątku :D

Gość
nie wiem, czy striptiz, ale liczymy na to ;) powiedzieli, że coś fajnego nam zrobia ;) czekamy ;) chyba, że walną się na kanapę i my mamy przed Nimi tańcować :O :P

Gość Olunia_20
Zwirek "badyle" zeby przyciagnelo do tematu, pusciutki chlopie jestes. Po prostu jedni lubia kwiatki, no sorry ale wydanie przez faceta 50 zl na bukiet to chyba lekkie marnotrastwo :P ile lepszych rzeczy mozna za to miec.

Gość ale miały wpisywać
sie te, które NIE DOSTAŁY kwiatka, buketu, badyla itd.........

Gość Olunia_20
Ale przewaznie faceci kupuja bukiety bo im glupio z jednyn badylem ;) a tulipany to juz w ogole sa pokraczne :D

Gość
oo!! nie zgadzam się żółte tulipany - koszt mały, a jak ładnie się prezentują a dzisiaj wszyscy licealiści latali po mieście z tymi różyczkami, zero fantazji na wymyślenie czegoś lepszego ;)

Gość Olunia_20
No oze tobie sie podobaja, Jak nie zauwazylas, nie lubie kwiatkow ;) ;)

Gość Olunia_20
Owszem dostaje, ale bardzo nie lubie, po prostu dla mnie to strata czyis pieniedzy, bo to rzecz ktora wyrzuce, nie musisz byc zlosliwa. kwiatki dostaje ;)

Gość Olunia_20
No kwiatki w doniczce sa ladne ;) ;) Moge je postawic popatrzec na nie i bede dluzej zyly ;) ;)

Gość Żwirek Co
Olunia, jeżeli w ten sposób (dość pryitywny) chcesz przyciągać do siebie i tematu, to co mówić o Twojej pustocie? Nie będę Cię obrażał - w sumie dzisiaj Twoje święto, ale zastanów się na przyszłość, czy Ty kogoś nie obrażasz. Grzesznica Magdalena ma rację, to brak szacunku dla tych "starających się".

Gość Olunia_20
I co faceci kupuja kwiatki bo "musza" bo tak trzeba, zeby sie luba nie obrazila ;) ;) Spoko ;) Zwirek nie zlosc sie bo Ci zylka peknie :D

Gość a moze ma
ktoś śmieszny wierszyk na dzień kobiet