Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Czy inaczej przeżywałyście pierwsze związki niż jak teraz poznacie kogoś nowego?

Polecane posty

Gość helgunia+++
SPADAJ WCALE CIĘ TU NIE BRAKOWAŁO :-P

Gość feryt
jesli nie masz nic do powiedzenia helgunia to sie nie odzywaj..

Moi przyjaciele mieli po 13, kiedy zaczeli ze soba chodzić. I trwa to już ponad półtora roku. Ja jeatem za brzydka, za gruba, za mądra i mam za dobre oceny na związek w tym wieku :(

Gość dziara
co Ty taki upierdliwy jesteś domagasz się odpwiedzi...po co Ci to akurat...ze mnie...taki ekspert...jak z koziej dupy trąba ale moim zdaniem jest tak że każdy następny związek to wyższe oczekiwania...dlatego też...człowiek taki jak Ty ma trochę przewalone...bo jak tarafisz na taką po wielu związkach...to ona nie za bardzo wytrzyma...twoje dziecinne zachowania...nieumiejętność obchodzenia się z kobietą...o ile taka umiejętność istnieje...no bo jak to...masz tyle a tyle lat...to chyba powinieneś mieć wiedzę na ten temat...taki zarzut ale pewnie nie musi tak być...w końcu ludzie są różni

Gość
jeżeli tak do tego podchodzisz, jak o tym się tutaj rozpisujesz - to może i będziesz \"przechodził\" tą swoją miłość na poziomie 15nastolatka w innym przypadku z wiekiem (doświadczeni lub nie) stajemy się dojrzalsi i inaczej podchodzimy do tych spraw każdy związek jest inny, i w każdym oczekuje się spełnienia, ma się swoje wymagania pierwszy czy dziesiąty nie robi różnicy a może tak jak pisze dziara - stajemy się coraz bardziej pazerni, mamy wiecej wymagań i chyba mniej w nas pewności, zaufania do partnera (bo w pamięci doświadczenia z poprzednich związków) ale to nie znaczy, że może być z tym problem weź się tyle nie pytaj, bo jak znajdziesz już kogoś to każdą rozmowę będziesz chciał tutaj zinterpretować? ludzie są różni, i nikt Ci nie powie, jak to Twoim przypadku będzie wyglądać