Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loreal - casting

nowa fryzura - jeszcze Ci zapłacimy - katowice, Kraków !!!

Polecane posty

Gość Loreal - casting

poszukujemy kobiet w wieku 18 - 30 lat, które chcą zmienić fryzurę podczas profesjonalnego pokazu fryzjerskiego (ścinanie włosów, zmiana koloru i formy uczesania). spotkania ze stylistami odbywają się: KRAKÓW - czwartek (8 marca) o godz. 18.30 w Rynku Głównym 45/3 Katowice - piątek (9 marca) o godz. 11.00 na ul. Kochanowskiego 11 chętne osoby proszę o zgłoszenie się na miejsce w wyznaczonych terminach. więcej informacji pod adresem: loreal@stars-impresariat.pl

Gość Loreal - casting
podnoszę

Gość No to ja proponuje
jakbym wiedziała,że mi nie zrobicie ała na głowie to bym z chęcią przyszła :D

Gość Loreal - casting
fryzura przed zrobieniem jest konsultowana. dostaniesz informacje co stylista planuje.

ja by sie chetnie przeszla:):) pytanie czy mozna nie scinac wlosow tylko sama stylistyka co najwyzej farba?? albo obciecie koncowek bo cholera zapuszaczam:P:P:P o i gdzie to jest na rynku glownyum w krk?? 45/3 czyli gdzie??

Gość a kiedy
będziecie w bydgoszczy?

Gość No to ja proponuje
tak wiem tylko ze na takich imprezach lubicie bardzo obcinac włosy i robić fryzurki, których ułożenie na codzień jest niewygodne :o jakies dziwne grzywki, ktore codzień trzeba układać bo jak nie to się ma kokoty na głowie itp :o poza tym juz widzę te kolory - pewnie pstrokate same :o Ja mam niestety włosy trochę za ramiona, wiec wiele fanych fryzur nie dałoby się z nich wyczarować pewnie :( poza tym pasuje mi tylko kolor brąz :)

Gość Loreal - casting
nibys - przyjdź, zobaczy Cię stylista z Loreal, pogadacie. Rynek Główny 45/3 to na lini A-B. kamienica "Pod białym orłem". jest domofon. to jest adres Impresariatu Filmowego STARS.

Gość Loreal - casting
no to ja proponuje - trendy na ten sezon to w większości ciemne kolory. stylista na miejscu po obejzeniu włosów pokazuje fryzury, które bedą robione.

cholera umowilam sie z moim facetem na 19;/ aaaaaa ile to bedzie trwac??? od tygodnia chce zmienic fryzure bo grzywke ma juz po same oczy;/ i dzis mialam isc do fryzjera.... wszystko sie ladnie zdadza tylko jak mojemu kochanie wytlumaczyc ze sie spoznie ups...

Gość No to ja proponuje
niech przyjdzie tam i zoabczy cie na fotelu fryzjerskim :)

Gość Loreal - casting
nibys - dzisiaj jest spotkanie ze stylistą. nie bedzie dzisiaj fotela i strzyżenia. przestaw miejsce spotkania i umów się o 19-tej w Rynku ;)

No to ja proponuje---> nie no stanowczo wole byc z nim niz dawac maltretowac moje wloski:P:P:P tylko mnie kusi zeby cos z nimi szalonego zrobic. bo zawsze mialam ladne ale normalne wloski;/ eh... moze kiedys wreszcie sie zdecyduje:P:P:P obawiam sie ze jak by chcieli mi wyciac cos naglowie uciekla bym z krzykiem:P:P:P moja kolezanka byla na takim pokazie i miala fajna fruzurke i zawsze mnie kusi:):):)

a mam zniszczone wlosy 3 lata prostownicy wiec sa fatalne i dotego grzywke wiec nie wiele mozna z nimi zrobic wiec penie nici z tego ale zastanawiam sie moze wpadne bo akurat na rynku sie spotykam z facetem:):):)

Gość Loreal - casting
nibys - no to zapraszamy. jak Cię wybiorą to jeszcze kaska wpadnie ;)