Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa 121

Uczucia zdradzaczy - jak to jest?

Polecane posty

NO WLASNIE!JA SIE ZASTANAWIAM JAK SIE CZUJA CI BIEDNI,Z KTORYMI DOCHODZI DO ZDRAD...CI REZERWOWI,CI \"NA RAZ\"...

Gość hallelluja
pokochałam go, byłi jest wspaniały.nie ma takiego drugiego. pisał mi wiersze, śpiewal, przesięgał, że kocha, umiał wszystko : i jeżdzić na rowerze, na nartacha zjadowych, biegowych, na koniu otworzył na mnie świat ale po 2 latach wrócił do żony alleluja!!

Gość znam
to, więc i zazdroszczę i współczuję

Jak sie czuja Ci na raz...to nie wiem. Niestety duza czesc zdrad to nie jest jednen \"skok w bok\" ....a raczej zycie na dwa fronty przez krotsza lub dluzsza chwile... Powiem tylko tyle - ja w sumie mialam to \"szczescie\", ze wiedzialam o jej istnieniu - przynajmniej mnie nie oklamywal- choc tyle dobrego...

Mój mąż mnie zdradził a ja jestem ta zdradzona Czuje sie fatalnie bo on tego nie załuje tylko powiedział stało sie z co sie satło to sie nieodstanie

Gość zdradzaczka
czuje sie fatalnie zostalam sama bez meza i bez kochanka

Gość Zagadka dwie kulki i armatka
Zdradzam tylko swych chłopaków. Wg. mnie to nawet nie jest zdrada bo oni nie są moimi mężami i nic im nie obiecywałam. Zdradzam i będę zdradzać nadal bo czuję adrenalinę.

Gość nie mam niczego
pusto za duzo chcialem miec

Gość to boli
w srodku boli

Gość czulam sie bezkarnie
lekkie wyrzuty sumienia dopoki sie nie wydalo pozniej POSZLO! zobaczylam jaki to bol sprawilo mojemu m nie wiem co robic, jak mu pomoc, skoro moja osoba... jak? :( patrzy na mnie i widzi mnie z nim jak wtedy podejsc najgorsza rzecz jaka zrobilam!

Gość Ona nieokreslona
wiecie...nie mogę sobie wyobrazic nawet jakbym sie czula gdybym dowiedziala, sie ze zostalm..zdradzona...pomimo ze sama zdradzalam...:O tacy juz jestesmy...egoistyczni....

Hmm.A mnie chyba tylko trochę boli,że żona dopuściła do tego,że ją zdradzam i tyle.Wyrzuty sumienia? Cholera nie mam.Co chciała to ma choć o tym nie wie bo uważa,że tchórz jestem żeby to zrobić i myśli,że mnie wytresowała jak psa,który jada z ręki.Ale się myli.a to już jej zmartwienie :)

Gość noe.
ja zdradzilam , nie zaluje ,. pokazal mi jak sie kochac i przezywac to co ekscytujace ,. wcale nie zaluje,.

Gość Ona nieokreslona
a czy sex za pieniądze tez jest zdrada??

Gość tigra .
Xyzet - znalazlam CIE TUTAJ ,. boze facet ty nie masz uczuć ! nie obchodzi cie co czuje twoja zona ? boze spraw aby szanowna malzonka otwozyla oczy !!

\"żona dopuściła do tego,że ją zdradzam\" To jej \"wina\"? Większej bzdury nie słyszałam :O

tigra wieź i się jej spytaj czy ją obchodzi co ja czuję? A o moje uczucia się nie martw :p A w ogóle po kiego mnie szukałaś? Żeby mi kulturalnie przysrać :p

agatuś bzdura to jest wtedy gdy ktoś twierdzi,że wina leży po jednej stronie :p

No ale własnie ty piszesz, że to jej wina, bo \"żona dopuściła do tego,że ją zdradzam\", \"Co chciała to ma\". No sorry, to zwykłe twoje wygodnictwo i znudzenie. Zamiast ratować co masz, szukasz na boku. A jak Ci z nią źle czemu po prostu jej nie zostawisz? Myślisz, że jesteś szczytem jej marzeń? Myślisz, że jej dobrze z tym, co \"ma\"? Szczerze wątpię.

Gość 80 80 80
Nie miałam wyrzutów... mam super faceta w domu... i kogoś na boku. Wyrzuty... własnie pojawiły się. Najgorsze jest to, że mam tą świadomośc ranienia Jego i siebie... Kilka razy odchodziłam od drugiego i wracałam... ciężko jest żyć z wasnymi grzechami. Mam rozum tylko szkoda, że go nie używam :(

Gość Sol-
ci co zdradzają nie mają mózgu

No tak tylko zakodowaną zasadę - chuju prowadź :p

Gość tigra .
xzyzed - jak Twoja zona taka zla to czemu nie wymienisz ? zadna Cie nie chce? wszystkie wiedza ze kazdą bedziesz zdradzał ?:)

Gość tigra .
no xzyzed .... napisz coś kulturalnie ! ;)

\"....Hmm.A mnie chyba tylko trochę boli,że żona dopuściła do tego,że ją zdradzam i tyle.Wyrzuty sumienia? Cholera nie mam.Co chciała to ma choć o tym nie wie bo uważa,że tchórz jestem żeby to zrobić i myśli,że mnie wytresowała jak psa,który jada z ręki.Ale się myli.a to już jej zmartwienie ...\" Komu i co Ty chciałeś udowodnić????? Nie tędy droga!

Niczego udowadniać nie muszę i nie chcę bo leniwy jezdem:) tigra jeśli mam kochankę,to znaczy ,że któraś mnie chciała :p Ale cieszy mnie twoja troska.A czy kochankę będę zdradzał? Nie wiem.Czas pokaże,a może to ona mnie zdradzi? :) I co świat się zawali? Nie. No tigra przywal coś jeszcze bo poziom adrenaliny mi spada :classic_cool:

Gość gość
Zamawiałam wróżbę miłosna u Paulusa (wrozbitapaulus.pl) i wróżba ta spełniła się co do joty. Mogę szczerze polecić.

Gość PrzegraneZycie
W związkach bywa różnie. Najgorzej jak jest źle i jak przypałeta sie ,,dobra duszyczka" czy ,,przyjaciel". Wtedy najczęściej dochodzi do zdrady. Jak sie czuje osoba zdradzajaca ? Nie ma slow ktore mogły by opisać te nawracajace wyrzuty sumienia i cierpienie. Cierpienie podwójne bo przeżywasz swoje i osoby która zawiodles. Jeżeli sie naprawde kocha to zaczynasz nienawidzić siebie z całego serca. Denerwuje mnie gadanie ,,jeżeli ktoś zdradzi raz to zrobi to ponownie". Wolalabym sie zabic niz zrobic to drugi raz . Takie przeżycia jakie człowiek doświadcza po ocknieciu kiedy wszystko wychodzi na jaw sa utożsamiane ze śmiercią bliskiej osoby ze śmiercią uczuc ktore zywiles kilka lat. O to co codziennie pielegnowales dbales o to co było największa duma. Teraz jest niczym bo teraz patrzysz na ta osobę i wiesz jak cholernie Ci na niej zależy chcesz ja uszczęśliwić zapomniec realizowac wspólne plany. Ale to nie możliwe to wraca.. wciaz wraca... chociaz osoba chce wybaczyć nie potrafi. Najgorsze ze nie można cofnąć czasu. Nie da się. A wiele rzeczy zrobilo by sie inaczej. Dlatego moja przestroga dla innych: nie zdradzajcie A zwlaszcza jesli nie jesteście pewni ze chcecie odejść.