Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 becz膮ca

cholerna chandra

Polecane posty

Go艣膰 becz膮ca

zaraz umr臋 ze smutku, mialam ci臋偶kie ostatnie lata zaczyna mi si臋 uk艂ada膰, znalaz艂am prac臋, ktora szukalam ponad rok, a siedz臋 i rycz臋:( co zrobi膰, zeby poczu膰 si臋 lepiej?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 beksaa
Tylko nie piszcie, 偶ebym posz艂a potowarzyszy膰 chorym dzieciom, bo mam czas tylko na prac臋 i sen. Jestem tak wyko艅czona w tygodniu, 偶e nie ma si艂y nawet p贸j艣膰 na spacer, tylko p贸艂 weekendu dochodz臋 do siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...........oj............
zr贸b sobie jak膮艣 ma艂膮 przyjemno艣膰 np ciep艂a kompiel albo s艂uchania ulubionej pozytywnej muzyki albo wszamania na raz ca艂ej tabliczki czekolady! (no dobra przesadzi艂am)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksaa
Kurde, czemu ja zawsze przynosz臋 innym szcz臋艣cie a sama ze sob膮 nie wyrabiam? Eyre dzi臋kuj臋, ale chyba powinnam odespa膰 i nie tru膰 dupy na forum. Zastanawiam si臋 jakim b臋d臋 cz艂owiekiem i czy to wszystko co mnie spotkalo mnie nie przero艣nie. Dodam, ze gdybym nie dostala w ko艅cu tej pracy, w ktorej obecnie pracuj臋 to nie wiem czy bym nie zwariowala bylam juz w takim stanie. Wi臋c mo偶e to kogo艣 cho膰 odniesie na duchu, zeby si臋 nie zalamywal brakiem pracy, bo dla mnie to byl dar z niebios i nie mog臋 uwierzyc, ze mnie w tej pracy nie niszcz膮 (chociaz nigdy nic nie wiadomo). Przepraszam, musialam si臋 wygadac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Da nutka
witaj becz膮ca. Ja mam taki sam nastruj jak ty... z tym 偶e ja nie mam pracy, a te偶 szukam jej od roku, nie mog臋 zaj艣膰 w ci膮偶臋 chocia偶 tak bardzo tego chc臋. I wog贸le mam do艂a jak nie wiem co!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksaa
Da nutka --->znajdziesz prac臋, tylko napisz w CV jaka jeste艣 艣wietna, wsoania艂a i energiczna. Mam pytanie: czy umiesz robi膰 co艣 nietypowego, czego nauczenie si臋 wymaga艂o mn贸stwo wysi艂ku albo czasu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Da nutka
Codziennie wysy艂am (no prawie codziennie) i nic, 偶adnego odezwu...A dok艂adniej to co masz na mysli pisz膮c o nie typowym zaj臋ciu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksaa
Moze znasz np.j.grecki albo umiesz robi膰 co艣 innego, co Ci臋 wyr贸偶nia...? Ja wys艂a艂am na pewno ponad 700CV w ciagu ostatniego kwarta艂u zanim znalaz艂am t臋 prac臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksaa
ta druga uwaga byla a propos CV. No i znalaz艂am j膮 sama bez niczyjej pomocy - nikt mnie nie popiera艂, bo nie mam znajomo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Da nutka
Chyba nie umiem nic takiego. Sko艅czy艂am studia ekonomiczne, ale szczerze m贸wi膮c nie wiele mi ju偶 zosta艂o w pami臋ci, chocia偶 to dopiero rok czasu od sko艅czenia studi贸w. Nie znam 偶adnego j臋zyka obcego, na studiach nie mia艂am a tak w og贸le to jestem totalnym beztalenciem do j臋zyk贸w obcych. wydaje mi si臋 偶e nie wyr贸偶nia mnie nic spo艣r贸d tysi膮ca innych ludzi, a mo偶e ja poprostu nie umiem w sobie tego odnale藕膰. Nie wierz臋 we w艂asne si艂y, nie widz臋 u siebie zadnych zalet, tylko same wady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksaa
a w jakim miesice szukasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Da nutka
Mieszkam w ma艂ej wiosce pod Lublinem, wi臋c najlepiej w Lublinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksaa
ja szuka艂am w Poznaniu, ktory jest duzym miastem kilknascie miesi臋cy, ale to nie znaczy, 偶e to jest regula.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Da nutka
a mog臋 wiedziec jako kto pracujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksaa
jako account w agencji reklamowej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Da nutka
a co dok艂adniej oznacza to? Nie bardzo wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksaa
taki handlowiec, ktory pilnuje jeszcze innych handlowc贸w w ag.reklamowej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Da nutka
no to zazdroszcze ci. Ja niestety nie mam nic. Tzn mam m臋偶a. Tylko nie wiem czy dobrze zrobi艂am bior膮c z nim 艣lub.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksaa
ja nie mam m臋偶a i przyczepia艂y si臋 do mnie z regu艂y jakie艣 艂achudry, ale pogoni艂膮m i wol臋 by膰 sama, ni偶 z palantem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Da nutka
na szcz臋scie on nie jest jakims durniem, czy 艂achudr膮. jest porz膮dnym facetem, dosc zaradnym,pracowitym, o bardzo entuzjastycznym nastawieniu do 偶ycia. w przeciwie艅stwie do mnie. Tylko jako艣 nie mog臋 si臋 z nim dogadac. On mnie nie rozumie, moich problem贸w, nie potrafi mi pom贸c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksaa
przepraszam,m ze to napisz臋, ale tak uwazam: on nie musi Ci臋 rozumie膰, abysice byli szcz臋艣liwi. On powinien Ci臋 kocha膰. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Da nuta
No tak. Masz racj臋. I tego 偶e mnie kocha to jestem pewna. Tylko 偶e ja nie mam w nim oparcia. Nie mog臋 z nim pogadac o wszystkim, wyzalic sie... On tego nie rozumie 偶e ja mam jaki艣 problem, nawet nie stara si臋 mnie zrozumiec i pom贸c mi. Zawsze tylko m贸wi: oj nie przesadzaj, oj przesadzasz, we藕 si臋 w gar艣膰 itp.. a to jednak za ma艂o, jak dla mnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksaa
Nutko ja duzo przeszla zanim dostalam t臋 prac臋 a i tak uwazam, ze to nie jest szczyt moich mozliwosci. Pzygotuj si臋 wi臋c na walk臋 i na to, ze nawet majac prac臋 b臋dziesz musiala si臋 wykaza膰, choc najciezsza praca jest szukanie pracy. Pisze to chociaz padam po calym dniu ale jak juz znajdziesz zaj臋cie, to odpoczniesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Da nuta
widz臋 偶e ty masz juz lepszy nastr贸j. To fajnie. nie b臋d臋 cie d艂u偶ej m臋czyc i zadr臋czc moimi problemami. Id藕 odpocznij sobie przed kolejnym dniem pracy. Ja sobie poradz臋. Zaraz wezm臋 tabletk臋 na sen, po kt贸rej s艂odko zasn臋 i bed臋 spa艂a a偶 do rana. a jutro? przecie偶 te偶 jest dzie艅...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beksaa
nie zadr臋czasz mnie ci, kt贸rym udalo si臋 mnie wykorzysta膰 nie zabili we mnie ch臋ci wysluchania drugiego czlowieka - tylko czasami zyczliwosc do ludzi we mnie ga艣nie milego spania:)

Udost臋pnij ten post