Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okularnik przegrany

Przegrałem życie z powodu okularów. Nigdy nie znajdę kobiety

Polecane posty

Gość Okularnik przegrany

Przez swoje okulary nabawiłem się takich kompleksów, że nie jestem nawet w stanie podejść do dziewczyny i powiedzieć, że mi się podoba. Wiem, że do końca życia będę sam.

kochanie a od czego sa szkla kontaktowe?? wyslij mi swoje zdjecie, moze ja do Ciebie zagadam :)

Gość C_C
Ale poza dziewczyna istnieje rowniez internet oraz masturbaca wiec sie nie martw :):D

Gość Dziwne
Ja przepadam za mężczyznami w okularach. Dodają im uroku, powagi i intelektu.

Gość A może jednak
HA ha. Ale głupek!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Myj się!!!!!!!!!!!!!

Gość c_C
mowisz tak ze faceci w okularach sa fajni ale my w glebi serca jestesmy jebnietymi kunami jak aleksandra zielonka ale w szczegolnosci baby to suki wiec sie nie martw

Koleś nie ściemniaj! mam kolegę na studiach który od jakiegoś czasu ma okulary i dopiero wtedy uznałam go za atrakcyjnego, bez nich jest taki jakiś pospolity.. bez charakteru... wszystko zależy od oprawek , fasonu...

Gość nie szukaj dziewczyny
Stary , dziewczyna to przede wszystkim OBOWIAZEK !!! Kontroluje dzwoniac na komorke : co robisz , gdzie jestes , Z KIM JESTES.Robi fochy , ma humory , robi wielkie halo z byle g..na. Na dodatek musisz wydawac pieniądze : ładna bielizna , prezenty, kino , 8 marca , 14 luty itp. GENERALNIE NIC CIEKAWEGO.Nie ma sie do czego spieszyc. A seks jest przereklamowany.Zapamiaetaj to sobie. !!!! cieplo pozdrawiam :)

Gość o ranyyyyyyy
ten przgral bo to ... tamten bo tamto ... przestancie sie uzalac .... trzeba sie ruszyc i cos zrobic ze swoim zyciem jesli jest Ci tak zle cos zmienic , a nie takie uzalanie sie tyle tu samotnch osob plci zenskiej i meskiej moze jakies biuro matrymonialne , wymiana fotek i ...swiat sie zmieni ...;)

Gość Okularnik przegrany
Masturbacja----->odpada, juz mi sie przejadła. Nie znajde nigdy dziewczyny bo jestem brzydki jak wrzod na tyłku i głupi jak but z lewej nogi. Najlepszego z okazji Dnia Kobiet.

Gość o ranyyyyyyyyyyyy
ja nosze okulary ale zycia nie przegralam ;) dlaczego mialabym je przegrac ? z powodu okularow ? to szukaj sobie okularnicy ;) to ona bedzie widziec ciebie jako czlowieka a nie jako okularnika do autora i samotnego - gdybym byla do wziecia to moglibysmy sie poznac ;) no ale nie jestem , bo jestem juz zajeta :)

co Ty opowiadasz chłopie!!!! Ja nie nosiłem kiedys \"binokli\" a teraz nosze i nie widze różnicy!!! okulary nie zmieniają człowieka od wewnątrz wiec jestes taki sam jak byłes!!! Jak kiedyś umiałes wyrwa laske to teraz tez potrafisz!!!!

Gość Okularnik przegrany
Noszę do dzieciństwa i dla mnie coś takiego jak poderwać dziewczynę po prostu nie istnieje. W moim przypadku to czysta abstrakcja. Jestem zakomleksiony i chorobliwie nieśmiały. Nie wierzę w to, że jakakolwiek by mnie chciała.

Gość o ranyyyyyyyyy
ale to nie dlatego ze nosisz okulary pewnie bez nich tez bylbys niesmialy i zakompleksiony dla mnie facet w okularach tez moze byc FAJNY I okulary go wogole nie dyskwalifikuja :) spojrz inaczej na siebie ...no bez uzalania 😠

łoo matko czemu tylu kolesi mysli ze jak sa brzydcy czy maja okulary to juz przegrali zycie ??:/ przeciez jak masz odrobine oleju w glowie, jakas pasje ( moze oprocz domkow z kart :P ) , myjesz sie ladniei kulturlanie wyslawiasz to jest ogromna szansa ze spotkasz fajna dziewczyne!!! Dam Ci doskonaly przyklad : moj kolega z grupy jest niski , brzydki, ma blizny po tradziku (masakryczne) a jednak ma sliczna panne , taka za ktora ogladaja sie faceci na ulicach.

Gość gość
hahahahahahahahahahah