Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasia

TANIE TABLETKI USPAKAJAJĄCE I NASENNE NA RECEPTĘ

Polecane posty

Gość takasia

jakie są tanie tabletki nasenne i uspakajające (takie na dzień)? Bo te które ja biorę są dośc drogie. ok 60 zł za opakowanie 20 szt.. czy znacie coś tańszego? Może byc na receptę, z tym nie ma problemu.

Gość takasia
no cxzego nikt nie piszę? Nie wierze że nie znacie?

Gość takasia
nie chodzi mi o ziołowe. są za słabe jak dla mnie. Potrzebuję czegoś silniejszego. Może byc na receptę. Tylko aby tanie było, bo kasiory brak..

Oj to o takich mocnych to nie wiem,ale chyba nie warto sie czyms takim faszerowac,mysle ,ze Kalms by wystarczyl.

Gość takasia
wątpię. Brałam juz to przez dłuuuudi dłuuuugi czas i nic mi nie pomagało., zwłaszcza na sen. teraz nasenne mam, ale bardzo drogie i szukam czegoś tańszego. Przydałoby sie jeszcze coś uspokajajacego na dzień, takiego żeby przymulało.

Gość takasia
no ludzie!!! pomóżcie!!!

Nie rozumiem po co wogole czyms takm sie trujesz Twoja watroba nie bedzie zadowolona-ziolowe to ziolowe,ale i tak wszystko z umiarem a takie na recepte to dopiero jedza watrobe. Nie wiem,moze duzo melisy pij....

Gość takasia
potrzebuję tego, a ziołowe nie działają, sparwdzałam. mam problemy, przejściowe, ale inaczej sobie z tym nie poradzę. Poprostu muszę. nie mam zamiaru brać ich długo. Co najwyżej pare tygodni dopóki sytuacja się nie unormuje ( tzn. nie rozwiążą problemy i w ogóle.

Gość takasia
a czemu tak o to wypytujesz? dlaczego ptrzebuję?