Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madggaa

Najmłodsze mamy jakie znacie i co potem?

Polecane posty

Gość madggaa

moja sąsiadka - 17 lat, w 4 m-cu wzieła ślub, nadal sie uczy w ogólniaku, na dniach wyprowadza się do własnego mieszkanka :)

Gość MIALAM 20 LAT I TO DOSC
WCZESNIE JAK DLA MNIE BYLO:D

Dziewczyna mojego kolegi z podstawówki. 8 lat temu.. Kolega miał 16 lat, ona 14. :o Pewnie niedługo się wnuków doczeka :P

aaa znam jeszcze jedną, w wieku 17 lat wpadła, po urodzeniu wzieła ślub, w wieku 20 lat znowu wpadła; obecnie ma 24 lata, nadal mieszka z rodzicami (ma jeszcze 3 rodzeństwa i mieszkają wszyscy w m3), facet wybrzydza z robotą a ona sama może od roku pracuje zarabiając 600zł nie wiem czy skończyła w końcu szkołe

Gość moja kuzynka
miała 14 lat, jej chłopak 15. obecnie są małzeństwem , mają własne hurtownie budowlane i są szczęśliwi

A JA TEGO NIE WIDZE W TAK CZARNYCH KOLORACH...MOJA CORECZKA MA PRAWIE 6 LATEK WIEC JEST JUZ ODCHOWANA A JA ZYCIE ZACZYNAM NA NOWO...MAZ PRACUJE NIEZLE ZARABIA JA TAKZE, MAMY WLASNE MIESZKANIE WSZAK NA KREDYCIE ALE WLASNE WIEC NIE ZAWSZE WPADKA I WCZESNE MACIEZYNSTWO TO COS ZLEGO...JA SIE CIESZE ZE MAM PRZY SOBIE DWIE NAJBARDZIEJ KOCHANE OSOBKI NA SWIECIE...

dziewyczna14 lat, o kuzwa, no ladnie, no ale co zahcialo im sie wiec musza tez w razie czeo przyjac obowiazek na siebie.

Gość ta jaaaaaaaaaaaaasne
jeśli ICH rodzice nie ustawią jakoś w życiu to nastolatki z dzieciakiem niestety do wielkich sukcesow zawodowych nie dochodzą:o to dokładnie obserwuję w swoim otoczeniu - gówniara zachodzi w ciąże, potem babcie, ciocie, mama - wszyscy muszą sobie grafiki ustawiać bo laska LO zamierza kończyć, a z dzieciakiem kto:o

kurcze ale przyznaj ze 20 a 14 to roznica jest.

moja znajom auroszil w wieku 18 lat teraz orzed nia jeszcze dwa lata technikum a dziecko od rana do poludnia kiedy on jest w szkole jest u tesciowej. i takie zycie.

WIEC ZAZNACZYLAM ZE TO D L A MNIE BYLO WCZESNIE A W WIEKU 14 LAT TO JESZCZE NIE MYSLALAM O SEX-IE MOZE JESTEM ZACOFANA ALE NIESTETY W WIEKU 14 LAT TO CO NAJWYZEJ FAJKI PO KATACH Z KOLEZANKAMI PROBOWALAM I MOZE JAKIS CHLOPAK CALUSA DOSTAL:)

NIESTETY ZA SWOJE CZYNY TRZEBA BRAC ODPOWIEDZIALNOSC A ODPOWIEDZIALNOSC ZA DZIECKO TO CHYBA JEDNA Z NAJWIEKSZYCH ODPOWIEDZIALNOSCI...MNIE SIE WYDAJE ZE TO BRANIE ODPOWIEDZIALNOSCI ZA CZYNY KTORYCH SIE DOPUSZCZAMY POWINNI WPAJAC DZIECIOM RODZICE JUZ OD NAJMLODSZYCH LAT...

Gość i co z tego liczy sie
charakter i podejscie do zycia trzeba byc odpowiedzialnym za swoje czyny i szybciej wydoroslec ja miałam 17 lat moj maz 20 jestesmy do tej pory małzenstwem (12lat) mamy własne mieszkanie i prace a ja skonczyłam szkołe bez problemu i nigdy nie załowałam tego co sie stało

Gość Karenina
Moja kuzynka miała 15 lat jak zaszła w ciążę. Teraz Jej synek ma 13 lat, a córeczka rok. Skończyła studia i zajmije kierownicze stanowisko w banku, ma swój dom, samochód, domek letni etc.

Gość do smietnika
nie ten dzial

Gość więcej optymizmu
Hmmm..Moja kumpela zaszła w ciążę w pierwszej klasie liceum. Szczęśliwie termin porodu miała na czerwiec, więc roku nie zawaliła, po wakacjach wróciła do szkoły. Chłopak ją zostawił w ciąży, a, że nie skamlała i go olała to przyleciał z kwiatami do szpitala i się oświadczył. Oświadczyny przyjęła..Pomagała jej mama, była świetną uczennicą, córka przychodziła z babcią na wywiadówki sprawdzać jak się mama uczy:D Kiedy mała poszła do przedszkola ona poszła na studia:) Teraz ma córkę nastolatkę, udane małżeństwo, świetną pracę w zachodniej firmie, a, że nie wygląda na swoje 30 lat uważają je za siostry:D