Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gorczyca

CZY KAFETERIA jest portalem przyjaznym dla ludzi?

Polecane posty

Moje odczucia są również pozytywne...jednam wiem z doświadczenia, że ludzie są dla nas \"przyjaźni\" kiedy nie robimy im krzywdy, pisząc jakieś obelgi, wyśmiewając się z ich poglądów. Czyli wszystko jest ok, w myśl zasady \"Nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe\":) Pozdrawiam:)

Właściwsze byłoby pytanie \"Czy użytkownicy forum Kafeterii są przyjaźnie nastawieni do innych?\" :)

Gość o przepraszam
są takie topiki,gdzie ludzie pisza juz dłuuugo nawet 2 lata i jakos im to fajnie idzie -sama taz do nich należe !Ale jakiś dureń od czasy do czasu próbuje podkopać ale na nic te głupie próby -bo my jesteśmy normalni!!!!!

A mnie się wydaję, że jest przyjacielska :) Mi dziś śniła się Pijawka :P Naprawdę !!! :D

Nie pamiętam jak wyglądałaś wiem, że byłaś :P 🖐️ W sumie sen był jakiś taki przyjacielski :)

Gość a tym znow nie dziala gg
:O

Gość zooooziaaaa
wracac do siebie :p

Gość jak w życiu prawdziwym
mnie troszkę zniechęcają takie właśnie forumowe gwiazdy, które zamiast na gg czy na własnym topiku, to rozmawiają na innym, nie w temacie, olewając innych wraz z założyciele topiku. Kreują się na socjometryczne gwiazdy netowe i coś tam sobie tym bywaniem tutaj załatwiają. wkurzają mnie też chamskie odzywki. niektórzy podszywający się nie mają moim zdaniem poczucia humoru, ale wydaje im się że mają i to jest klęska. nie podoba mi się ordynarnośc. Ale wszystko to jest możliwe, dzięki temu że forum jest (pozornie) anonimowe i ludzie sobie folgują, czego normalnie w realu i bez anonimowości nie zrobiliby. Z POZYTYWÓW: SĄ TU TEŻ I NORMALNI, ŻYCZLIWI, LUDZIE, Z POCZUCIEM HUMORU. LUDZIE, KTÓRZY DORADZĄ, POŚMIEJĄ SIĘ ,NIE KREUJĄ SIĘ NA GWIAZDY FORUM, NIE SKRYTYKUJĄ. DLATEGO MIMO WSZYSTKO WARTO TU WPADAĆ.

Gość gość
Kafeteria to skupisko debili